Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 14:42

"Ένα εξαιρετικό καλοκαίρι γεμάτο φεστιβάλ" στην Τσεχία

Γράφτηκε από την

Ροκ, ποπ, τζαζ, χιπ χοπ…θα απολαύσει το κοινό στα θερινά φεστιβάλ ανοικτού χώρου. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν για ακόμα μία φορά κάτω από τον έναστρο ουρανό και οι λάτρεις της μουσικής ανυπομονούν για το καλοκαίρι.

Ενωμένοι Νήσοι, 23- 25 Ιουνίου 2011, Πράγα
Αυτό το φεστιβάλ πραγματοποιείται στο ιστορικό κέντρο της Πράγας στα νησιά του ποταμού Μολδάβα. Οι διοργανωτές δεσμεύτηκαν να προσελκύσουν νέους καλλιτέχνες και να τους παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό. Ροκ, ποπ, τζαζ και άλλα είδη μουσικής θα ακούσετε στο φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.unitedislands.cz.
Ροκ για τους Ανθρώπους, 2 - 5 Ιουλίου 2011, HradecKralove
Αυτό το πολυπρόσωπο φεστιβάλ συγκεντρώνει πολλά συγκροτήματα όλων των ειδών μουσικής από το εξωτερικό, ενώ οι διοργανωτές προσφέρουν ποιοτικό φαγητό και ευρεία ποικιλία μπύρας. Έχει και άλλο; Φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς επισκεπτών από την Γερμανία και την Μεγάλη Βρετανία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.rockforpeople.cz.
Χρώματα της Οστράβα, 14 - 17 Ιουλίου 2011, Οστράβα
Τα Χρώματα της Οστράβα, ακόμα ένα φεστιβάλ με πολλούς διαφορετικούς ήχους θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο κοντά στο κέντρο της πόλης για να απολαύσετε μία πραγματικά καλοκαιρινή ατμόσφαιρα χωρίς να εγκαταλείψετε την πόλη. Οι συναυλίες θα γίνουν σε ανοικτό χώρο και σε club. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.colours.cz.
Μάστερ του Ροκ, 14 – 17 Ιουλίου 2011, Vizovice
Για ακόμα μία χρονιά, αυτό το φεστιβάλ ανοικτού χώρου υπόσχεται να φορτίσει τις μπαταρίες μας με εξαιρετική μουσική, ροκ και μέταλ. Οι λάτρεις δεν θα πρέπει να χάσουν το Αμερικανικό συγκρότημαManowarή την προσπάθεια-ρεκόρ του MikeTerrana να γίνει ο πρώτος ντράμερ στον κόσμο που θα παίξει ντραμς σε τέσσε ρις διαφορετικές συναυλίες στην σειρά την ίδια μέρα σε μία σκηνή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mastersofrock.cz.
Sazavafest, 4- 7 Αυγούστου 2011, Kacov
Το κοινό στο Sazavafest θα απολαύσουν ροκ, ποπ, τζαζ και άλλα είδη μουσικής. Οι διοργανωτές θέλουν να μας εκπλήξουν. Εκτός από μουσική, το φεστιβάλ προσφέρει και άλλες επιλογές διασκέδασης όπως κινηματογραφικές ταινίες, θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια και άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sazavafest.cz.
EurotrialogMikulov, 1920 Αυγούστου 2011, Mikulov
Το σύνθημα αυτού του εναλλακτικού φεστιβάλ ανοικτού χώρου είναι «Άλλη μουσική!». Το πρόγραμμα παρουσιάζει καλλιτέχνες από την Τσέχικη Δημοκρατία, Σλοβακία και Αυστρία σε ροκ και εναλλακτική μουσική. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.eurotrialog.cz.
Hip Hop Kemp, 18 – 20 Αυγούστου 2011, Hradec Kralove
Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ χιπ χοπ στην Ευρώπη. Οι λάτρεις της χιπ χοπ θα παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον παράλληλο πρόγραμμα με aquazorbing και μονομαχία στην λάσπη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.hiphopkemp.cz.

 

 


 

Για τον Οργανισμό Τουρισμού της Τσεχίας στην Ελλάδα
Βίκυ Καραντζαβέλου
vicky@tma.travel
210-9374050 – 6936666427

 

Πολυμέσα

rows="5" cols="50" class="textarea">