Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2011 13:34

Εβδομάδα Εκδηλώσεων για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
 Εβδομάδα Εκδηλώσεων για το 10ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας





Κορυφώνονται οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς το 10ο Δημοτικό Σχολείο με την εβδομάδα εκδηλώσεων από 3 εώς 15 Ιουνίου.
ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου οι μαθητές όλων των τάξεων του σχολείου μαζί με τους εκπαιδευτικούς και με τον Διευθυντή καθάρισαν την παραλία της Καλαμάτας από το ύψος του σχολείου (Ανάσταση) εώς και το κατάστημα «Εσπέρια», στέλνοντας στους δύσκολους αυτούς καιρούς μήνυμα συμμετοχής, ευθύνης και αλληλεγγύης. Είχε προηγηθεί ενημέρωση και προβολή περιβαλλοντικής παρουσίασης από τον υπεύθυνο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με την ομάδα στίβου συμμετείχαμε στους αγώνες στίβου δημοτικών σχολείων που διοργανώθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας την Τρίτη 7/6/2011 με σύνθημα: «ο αθλητισμός συμβάλλει στην καλύτερη ποιότητα ζωής».

ΗΜΕΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Οι μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων μαζί με τους εκπαιδευτικούς επισκεφτηκαν την Τετάρτη 8/6/2011 το ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ προκειμένου να γνωρίσουν και να συζητήσουν με τα παιδιά, να ευαισθητοποιηθούν και να κατανοήσουν πως η διαφορετικότητα δεν αποτελεί μειονέκτημα.

ΗΜΕΡΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ

Οι γιαγιάδες των μαθητών της Α’ τάξης θα διαβούν, την Παρασκευή 10-6-2011, ύστερα από πολλά χρόνια το κατώφλι του σχολείου προκειμένου να περάσουν μια ανεπανάληπτη μέρα με τα εγγονάκια τους στο σχολείο. Οι μαθητές της Α’ τάξης, τώρα που έμαθαν να διαβάζουν, θα διαβάσουν στις γιαγιάδες τους παραμύθια που έχουν επιλέξει οι ίδιοι.

ΗΜΕΡΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΗΣ

Κλείνει η σχολική χρονιά με την καθιερωμένη σχολική γιορτή στο προαύλιο του σχολείου την Τετάρτη 15/06. Θέατρο, ποίηση, μουσική, παιχνίδια, χορός και αποχαιρετισμός των μαθητών της ΣΤ’ τάξης θα είναι στο πρόγραμμα της βραδιάς.

ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Στο χώρο του Σχολείου θα πραγματοποιηθεί Έκθεση Βιβλίου
την Τρίτη 14/6 ώρες 9-13 και Τετάρτη 15/6 ώρες 6-9.


ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


NEWSLETTER