Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 17:41

Επιτυχημένη η μουσική βραδιά του ΕΕΕΕΚ Καλαμάτας

Μεγάλη επιτυχία είχε η μουσική βραδιά που έγινε τη Δευτέρα το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, από το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Καλαμάτας και τη Χορωδία του σχολείου, υπό τη διεύθυνση της μουσικού Χριστίνας Μαρκουίζου.

Με τη συναυλία αυτή, ο Σύλλογος θα προσφέρει στο σχολείο ό,τι είναι αναγκαίο για τη βελτίωση της ειδικής εκπαίδευσης των μαθητών. 

Το πρόγραμμα επιμελήθηκε ο Σάκης Σταματελόπουλος. Συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι μουσικοί: αρμόνιο - Σάκης Σταματελόπουλος, μπουζούκια: Μάκης Πανταζόπουλος, Θοδωρής Δρούγας, Νίκος Μπάλας, Δημήτρης Πικιός, μπάσο Σωτήρης Παπαδέας, ντραμς Μπάμπης Κληρονομίδης, κιθάρα Μιχάλης Καραγιάννης, κρουστά Σπύρος Χελάς. Τραγούδησαν οι: Παναγιώτης Μάλαμας, Νάντια Μερκούρη, Γρηγορία Μαρώλια, Μάκης Ευθυμιάδης, Νίκος Μπάλας. Στον ήχο ήταν ο Χρήστος Κουτσαϊμάνης, συμμετείχε στο φλάουτο η Εβίτα Πετρίδη.

Σε όλους τους μουσικούς τα παιδιά προσέφεραν δώρα, χειροποίητα κεραμικά τους. Οι μαθητές απόλαυσαν τη βραδιά, γιατί μετείχαν ενεργά στις διαδικασίες των προβών και της ετοιμασίας.

Ολους τους συντελεστές ευχαρίστησε ο διευθυντής Παναγιώτης Κάτσος, ενώ η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Αθηνά Σπανού είπε πως στόχος και μεγάλο όραμα είναι η δημιουργία μιας νέας δομής σε συνέχεια του ΕΕΕΕΚ, ώστε εκεί να συνεχίζεται η εκπαίδευση. Ακόμα ένα όνειρο, αποτελεί για τους γονείς η δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας.

Γ.Σαρ.