Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 16:24

"Παίζουν το τραγούδι μας" στο Δημοτικό Πάρκο Πηδήματος

"Παίζουν το τραγούδι μας" στο Δημοτικό Πάρκο Πηδήματος

Η παράσταση “Παίζουν το τραγούδι μας" του Νηλ Σάιμον, που χαρακτηρίστηκε η κωμωδία της χρονιάς, με τους Αγγελική Δαλιάνη και Μάνο Παπαγιάννη, έρχεται τώρα και στην Καλαμάτα.
Την Κυριακή 7 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Πάρκο Πηδήματος. Ωρα έναρξης 9.30, τιμή εισιτηρίου 12 € γενική είσοδος, ισχύουν και εισιτήρια ΟΓΑ.

Λίγα λόγια για το έργο

Εκείνος, ένας διάσημος και πλούσιος συνθέτης, εκείνη, μια άσημη και φτωχή στιχουργός. Συναντιούνται, για να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μαζί τα τραγούδια τους... Ταυτόχρονα ερωτεύονται, συγκρούονται και βγάζουν ο ένας του άλλου ό,τι όμορφο και άσχημο υπάρχει μέσα τους. Παρακολουθούμε τη γέννηση και τη διαχείριση του έρωτά τους με πολύ χιούμορ και κωμικές καταστάσεις που όλοι λίγο πολύ έχουμε βιώσει.
Δύο εκ διαμέτρου διαφορετικοί χαρακτήρες που «κουβαλούν» την τρέλα του καλλιτέχνη καλούνται να συμβιώσουν!!!Ο ένας ανατρέπει τον άλλον, «πολεμούν», διαφωνούν, παίζουν, γελούν, γνωρίζονται, χωρίζουν. Συναντιούνται; Θα δούμε…
Η αγαπημένη τους φράση: «Θέλεις να παίξουμε; Θέλεις να γελάσουμε, Θέλεις να ξορκίσουμε ότι μας φοβίζει; Ελα να πάμε, η ζωή μας αρχίζει, η παράστασή μας ξεκινά»!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Μάνος Βακούσης
Ερμηνεύουν οι: Μάνος Παπαγιάννης, Αγγελική Δαλιάνη
Μετάφραση – Διασκευή: Μιμή Ντενίση
Σκηνικά: Παναγιώτα Δαλιάνη
Κοστούμια: Miltos
Μουσική: Σωκράτης Παπαϊωάννου
Χορός – Κίνηση: Χάρης Φλέουρας
Φωτισμοί: Γιώργος Αποστολίδης

Πολυμέσα