Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2011 18:49

Art & Tango στην Costa Navarino

Γράφτηκε από την

Παρασκευή, 5 Αυγούστου στις 20:00

Αίθουσα Symbol στην Agora

Navarino Dunes

Costa Navarino



Η εικαστική έκθεση “ART AND TANGO” πραγματοποιείται σε συνέχεια του Φεστιβάλ τάνγκο που οργανώθηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα τον Ιούνιο, και του οποίου οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Μπουένος Άιρες για να συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Mundial Del Tango, τον Αύγουστο του 2011.
Κύριο λόγο στην έκθεση κατέχει το Αργεντίνικο τάνγκο και η πολιτιστική κίνηση που δημιουργήθηκε κατά την εξέλιξή του από το 1880 έως σήμερα.
Οι 24 Ελληνες εικαστικοί διακεκριμένοι αλλά και νεότεροι δημιουργοί που συμμετέχουν με τα έργα τους, εμπνέονται από το τάνγκο σε δημιουργίες με καμβά και χρώματα, σε μέταλλο, σε ύφασμα, σε πλέξι ή σε μπρούτζο, γεμάτες πάθος, ζωντάνια και χρώμα.
Η έκθεση υποστηρίζεται και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού της Αργεντινής, του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της Ελλάδας, του Δήμου Αθηναίων και της Πρεσβείας της Αργεντινής στην Αθήνα.
Η οργάνωση και ο συντονισμός έχει γίνει από την ART-LS (ΛΙΑΝΑ ΣΚΟΥΡΛΗ).
Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Εριέττα Βορδώνη, Γιώργος Βουτσινάς, Ειρήνη Γκόνου, Στέλιος Διαμαντάκης, Αφροδιτή Λίτη, Ερη Μανούσου, Πηνελόπη Μασούρη, Χαρίτων Μπεκιάρης, Γεωργία Μπλιάτσου, Χριστίνα Μόραλη, Τούλα Μυκονιάτη, Σωτηρία Ορφανού, Μίλτος Παντελιάς, Στέφανος Πετρίδης, Λίνα Πηγαδιώτη, Ντέλλα Ρούνικ, Παύλος Σάμιος, Ρουμπίνα Σαρελάκου, Φίλιπ Τσιάρας, Ελίνα Τσινγκίρογλου, Αγγέλω Χατζησωτηρίου, Κέλλυ Χιώτη, Γιοβάννα Νόβακ.

Η είσοδος στο Navarino Dunes για την έκθεση είναι ελεύθερη - αρκεί η αναφορά σε αυτήν για την πρόσβασή σας στο χώρο.


Διάρκεια Έκθεσης: 5-13 Αυγούστου 2011
Ωρες Λειτουργίας: 19:00 – 24:00 μ.μ. καθημερινά
Επιμέλεια Εκθεσης: Liana Scourles


NEWSLETTER