Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016 16:06

Τρεις γενιές τραγούδια απόψε με τον Κραουνάκη 

Τρεις γενιές τραγούδια θα μας πει απόψε από τις 9.15 ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Κάστρο της Καλαμάτας, με την παράσταση «Ολοι ένα - Φίλα με», η οποία αποθεώθηκε ήδη στο Ιδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, στη Θεσσαλονίκη, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά... 

Η παράσταση ανοίγει με το τραγούδι «Για σένα» που γράφτηκε ειδικά γι' αυτήν. Αρχηγός της βραδιάς, ο έρωτας: κοινή πορεία με τα αισθήματα και τα όνειρα των ζευγαριών, των μοναχικών, των ερωτευμένων.

Οπως λέει ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης, στην αποψινή παράσταση θ' ακούσουμε «όλα αυτά τα τραγούδια που μας κάνανε συνοδοιπόρους στα χρόνια και μου δώσανε διαβατήριο στις παρέες των νέων, στις συντροφιές, στα σπίτια των Ελλήνων. Ας πούμε, σώζω στο σκληρό δίσκο εκείνα που θα ‘παιρνα μαζί μου. Τα απαραίτητα για ένα παγκόσμιο ταξίδι... Επιλογή από λατρεμένα αλλά και κρυφά ενωμένα με ρετσιτατίβα, και σπουδαία μικρά ποιητικά κείμενα βαφτισμένα στη μουσική που δε σταματάει ποτέ. Σουΐτα αισθημάτων, λειτουργικό της αγάπης. Τόσα βράδια μια ζωή...».

Μαζί του, οι 5 ταλαντούχοι του «άγγελοι»: Χρήστος Γεροντίδης, Σάκης Καραθανάσης, Κώστας Μπουγιώτης, Γιώργος Στιβανάκης, Χάρης Φλέουρας. 

Μαέστρος ο Αρης Βλάχος, μουσικοί οι Βάιος Πράπας και Γιώργος Ταμιωλάκης, φωτισμοί Κώστας Μπλουγουράς, σκηνικό Γιάννης Μουρίκης, κοστούμια Μαρίας Καραπούλιου, ήχος Δημήτρης Σωτηρόπουλος και Κώστας Χριστοφής, βοηθός σκηνοθέτη Χρήστος Μουστάκας. Παραγωγή: Ομάδα Ελληνικού Μουσικού Θεάτρου «Σπείρα Σπείρα».

Η γενική είσοδος κοστίζει 16 ευρώ. Νεανικό/φοιτητικό έως 26 ετών - άνεργοι - ΑΜΕΑ: 12 ευρώ.

Προπώληση: Viva.gr – 11876 και Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.