Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2016 18:41

Ο Γιώργος Νινιός σκηνοθετεί “… με τη βούλα”

Ο Γιώργος Νινιός σκηνοθετεί “… με τη βούλα”

Το έργο της Σταυρούλας Ζάμπρα «... με τη βούλα», που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις "Συλλογές" θα μεταφερθεί στη σκηνή από τον Καλαματιανό Γιώργο Νινιό. Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης θα διηγηθεί με την Αγγελική Ανδρίτσου, μόνη επί σκηνής, την ιστορία της Βούλας, μιας γυναίκας που είδε ξαφνικά όλη της ζωή να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη και μας εξιστορεί το τότε και το τώρα της.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Ιανουαρίου στο Θέατρο "Αβατον" και η παράσταση θα παίζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη για περιορισμένες παραστάσεις.

Υπάρχουν άνθρωποι που μισούν τα Χριστούγεννα; Τις Κυριακές; Που λατρεύουν τις σοκολάτες και τις πατάτες; Η Βούλα είναι μια από αυτούς και μας διηγείται την ιστορία της για εκείνα τα Χριστούγεννα. Για τη ζωή της πριν γίνει αυτό που δεν περίμενε … Κάπου εκεί στου δρόμου τα μισά, θυμάται τα λόγια εκείνου: «Βούλα, η ζωή είναι ένα παραμύθι. Να πιστεύεις στον Αγιο Βασίλη γιατί μόνο τότε θα σου φέρει δώρα. Να πιστεύεις στη ζωή γιατί μόνο τότε θα έχεις ό,τι ονειρεύεσαι». Και η Βούλα τελικά τι απέγινε;

Η θεατρική διασκευή είναι του Γιώργου Νινιού, όπως και η πρωτότυπη μουσική και οι στίχοι. Τα σκηνικά επιμελείται η Αρετή Μουστάκα, τα φώτα και το trailer ο Στέφανος Κοπανάκης.