Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 15:46

“Οpen day” στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
“Οpen day” στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας

Με μια νέα δράση ξεκινά η διδακτική χρονιά για το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας κι έτσι αυτή την Κυριακή θα έχει “Οpen day”, μια ανοικτή ημέρα για όλους τους ενδιαφερόμενους, μικρούς και μεγάλους.

Οπως είπε ο διευθυντής του ΔΩΚ χτες σε συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο, Στάθης Γυφτάκης, εκεί ο καθένας θα μπορεί να μπει σε όλες τις αίθουσες, να γνωρίσει καθηγητές, να δει πώς είναι τα μαθήματα, να παίξει κρυμμένο θησαυρό. Η δράση θα γίνει σε δύο γκρουπ, 10 π.μ. – 12 μ., 12.30 – 2.30 μ.μ.

Η πρόεδρος της “Φάρις” Αναστασία Μπελογιάννη σημείωσε πως οι εγγραφές πάνε εξαιρετικά και ευχαρίστησε όλους τους καθηγητές για τα όσα προσφέρουν. Ο Σταύρος Βόλλαρης καθηγητής και εκπρόσωπος των εργαζομένων είπε πως στόχος αυτής της ημέρας, που γίνεται για πρώτη φορά, θα είναι η γνωριμία των πολιτών με το Ωδείο. Τέλος, ο καθηγητής Αντώνης Κουφουδάκης και καλλιτεχνικός υπεύθυνος του Φεστιβάλ Κιθάρας τόνισε πως το κάθε παιδί θα μπορεί να δοκιμάσει στην πράξη όσα όργανα θέλει, ώσπου να αποφασίσει με σιγουριά ποιο του αρέσει καλύτερα. 

Γ.Σαρ. 


NEWSLETTER