Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 08:09

Παραγωγός δυο νέων ταινιών ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος 

Παραγωγός δυο νέων ταινιών ο Χρήστος Κωνσταντακόπουλος 

 

 

Με δύο ταινίες μετέχει ως παραγωγός ο Μεσσήνιος Χρήστος Κωνσταντακόπουλος στο φετινό πρόγραμμα του Ελληνικού Φεστιβάλ, με τα φιλμ του Σταύρου Τσιώλη και του Αλέξανδρου Αβρανά.

Σύμφωνα με το “Πρώτο θέμα”, στη νέα ταινία του βετεράνου σκηνοθέτη Σταύρου Τσιώλη – με τίτλο “Γυναίκες που περάσατε από δω”, την παραγωγή έχει κάνει η εταιρεία “Faliro House Productions S.A.” συμφερόντων του Χρήστου Β. Κωνσταντακόπουλου.

Το όνομά του αναφέρεται στα στοιχεία της ταινίας και ως παραγωγού αλλά και ως εκτελεστή παραγωγής. Η “Faliro House” στήριξε την παραγωγή και της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Αβρανά “Love Me Νot”. Στη ταινία του Τσιώλη παίζουν οι: Κωνσταντίνος Τζούμας, Ερρίκος Λίτσης, Ελένη Ουζουνίδου, Κωνσταντία Τακάλου, Ελλη Τρίγγου, Ρόζα Προδρόμου, Τάκης Χρυσικάκος, Αινείας Τσαμάτης, Μιχάλης Σαράντης. Το καστ της ταινίας του Αβρανά είναι το εξής: Eλένη Ρουσινού, Χρήστος Λούλης, Célestine Aposporis, Μάνος Βακούσης, Νίκος Χατζόπουλος, Μαρία Σκουλά, Ρένη Πιττακή, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Στέφανος Κοσμίδης, Βίκυ Τσίρου.