Σάββατο, 26 Μαϊος 2018 13:51

9 υποψήφιοι καλλιτεχνικοί διευθυντές για ΔΗΠΕΘΕΚ

Γράφτηκε από την

9 υποψήφιοι καλλιτεχνικοί διευθυντές για ΔΗΠΕΘΕΚ

 

Εννέα υποψηφιότητες είχαν υποβληθεί μέχρι χθες Παρασκευή 25 Μαΐου για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας, και την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η αξιολόγηση από την αρμόδια επιτροπή, που θα εισηγηθεί στη συνέχεια προς το Δ.Σ. της “Φάρις” προκειμένου αυτό να προχωρήσει στη λήψη απόφασης.

Η προθεσμία της σχετικής προκήρυξης έληξε την περασμένη Δευτέρα 21 Μαΐου, ωστόσο υπήρξε μέχρι αργά χθες το μεσημέρι αναμονή, για ενδεχόμενες υποψηφιότητες που είχαν σταλεί ταχυδρομικά.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι ενδιαφερόμενοι να αναλάβουν τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή στο ΔΗΠΕΘΕΚ είναι, αλφαβητικά, οι: Παναγιώτης Αδάμ, Καλλιρρόη Βελέντζα, Πέτρος Γάλιας, Χρίστος Κόκκινος, Γιάννης Μαργαρίτης, Αννέτα Παπαθανασίου, Φίλιππος Σοφιανός, Κώστας Χαλκιάς, Νίκος Χατζηπαπάς.

Η διαδικασία επιλογής, που θα γίνει από 5μελή επιτροπή και θα ξεκινήσει την ερχόμενη Τρίτη ή Τετάρτη, προβλέπει αρχικά την εξέταση των τυπικών δικαιολογητικών που απαιτούνται, στη συνέχεια την ανάγνωση των προτάσεων του κάθε ενδιαφερόμενου, αλλά και συνέντευξη με τον καθένα από αυτούς, προτού οριστικοποιηθεί η εισήγηση προς το Δ.Σ. της “Φάρις”.

Β.Γ.Μ.