Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2012 21:25

Μαθήματα από επαγγελματίες στο Θεατρικό Σύλλογο "Οδύσσεια"

Γράφτηκε από την
Μαθήματα από επαγγελματίες στο Θεατρικό Σύλλογο "Οδύσσεια"

Μαθήματα από επαγγελματίες πήραν τα μέλη του θεατρικού συλλόγου "Οδύσσεια" που το περασμένο Σάββατο επισκέφτηκαν την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Ιασμος» του Βασίλη Διαμαντόπουλου.
Μάλιστα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν για ένα τρίωρο τον μεστό και ποιητικό λόγο του δασκάλου και κριτικού θεάτρου Κώστα Γεωργουσόπουλου, καθώς και την διδασκαλία -στον τομέα της κινησιολογίας- της ηθοποιού Μαρίας Σολωμού.
Επίσης η ομάδα "Οδύσσεια" παρακολούθησε στο θέατρο "Coronet" την θεατρική παράσταση «Ανδρική νοημοσύνη, Οξύμωρο;» με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.
Φέτος η "Οδύσσεια" έχει δύο θεατρικά τμήματα. Το παιδικό, που ανεβάζει το έργο του Λουτσιάνο Μοράτι «Ο κήπος με τις 11 γάτες» σε σκηνοθεσία Βίνιας Πετρούνια και βοηθούς τον Απόστολο Σουγλέρη και την Σταυρούλα Μιχαήλ.
Η ομάδα των ενηλίκων θα ανεβάσει το έργο της Λίλιαν Δημητρακοπούλου «Ποιος σκότωσε τον Ουίλιαμ» σε σκηνοθεσία Βίνιας Πετρούνια.
Οι πρόβες των μικρών ερασιτεχνών ηθοποιών γίνονται στο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αίπειας, ενώ οι πρόβες των ενηλίκων γίνονται στον πολιτιστικό πολυχώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Χωματερού.


NEWSLETTER