Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 19:10

Μεταφορά όλων των εκδηλώσεων το 2021 ανακοίνωσε το “Διάζωμα”

Γράφτηκε από την
Μεταφορά όλων των εκδηλώσεων το 2021 ανακοίνωσε το “Διάζωμα”

Μεταφέρονται όλες οι μεγάλες εκδηλώσεις του Σωματείου “Διάζωμα” στο επόμενο έτος, 2021, λόγω των ειδικών συνθηκών που διέρχεται η χώρα.

Οπως γίνεται γνωστό από σχετική ανακοίνωση, η φετινή γενική συνέλευση (13η), η οποία είναι και εκλογική, θα γίνει στην Αθήνα. Η συνέλευση που είχε προγραμματιστεί στην Καλαμάτα – Μεσσήνη θα μεταφερθεί όπως και όλες οι άλλες εκδηλώσεις, στο 2021.

“Εδώ και 15 ημέρες όλοι μένουμε σπίτι και δουλεύουμε από το σπίτι, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής (τηλεργασία – τηλεδιάσκεψη). Αλλωστε για το «Διάζωμα» τα ψηφιακά «εργαλεία» είναι δεύτερη φύση. Πιστεύουμε ότι θα συναντήσουμε και τη δική σας σύμφωνη γνώμη, αφού η αλληλεγγύη σε συνδυασμό με την ευελιξία και την συμπόρευση με τις αποφάσεις και το ψυχολογικό κλίμα της χώρας μας είναι για όλους μας μια άσκηση υπαρξιακή και πνευματική. Από τις επόμενες κιόλας μέρες θα αναδείξουμε την ψηφιακή μας  ταυτότητα που θα περιλαμβάνει μια συνεχή ροή δράσεων που θα φέρουν ακόμη πιο κοντά τα μνημεία της φύσης και του πολιτισμού στο κέντρο της ζωής, της αειφορίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Ο σκοπός και οι δράσεις του Διαζώματος συνεχίζονται κανονικά από το σπίτι” καταλήγει η ανακοίνωση.


NEWSLETTER