Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 13:14

Ανοιχτά στο κοινό τα Σπήλαια Διρού

Γράφτηκε από την
Ανοιχτά στο κοινό τα Σπήλαια Διρού

Tα Σπήλαια Διρού από προχθές Δευτέρα επαναλειτουργούν και υποδέχονται και πάλι με ασφάλεια τους επισκέπτες, μετά την σχεδόν τρίμηνη διακοπή λόγω της πανδημίας.

Αυτό αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εταιρείας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια των Σπηλαίων Διρού

Η ΕΤΑΔ Α.Ε. και η Διεύθυνση των Σπηλαίων έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα και επιβεβλημένα μέτρα προστασίας από την Covid -19, ενώ τηρούνται αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τα Υπουργεία Πολιτισμού & Αθλητισμού και Υγείας.

Διευκρινίζεται πως σύμφωνα με τις οδηγίες, για λόγους ασφαλείας, πραγματοποιείται μόνο η μικρή λιμναία διαδρομή, και επισημαίνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο για τους εργαζόμενους όσος και για τους επισκέπτες.

Αξίζει να τονισθεί πως οι χώροι έχουν ήδη απολυμανθεί και θα επαναλαμβάνονται τακτικά οι απολυμάνσεις, όσον αφορά δε στις βάρκες και στα σωσίβια θα απολυμαίνονται μετά από κάθε διαδρομή.

Το ωράριο λειτουργίας είναι καθημερινές και σαββατοκύριακα από 9.00 πμ. έως 5.00 μμ. (το Ταμείο είναι ανοικτό μέχρι τις 4.15 μμ.)


NEWSLETTER