Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 10:20

Ταινίες για όλα τα γούστα στο θερινό σινεμά Καλαμάτας (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Ταινίες για όλα τα γούστα στο θερινό σινεμά Καλαμάτας (Βίντεο)

Τρεις νέες ταινίες για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το πρόγραμμα του θερινού «Cine center» στο χώρο του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού.

Πρόκειται για την κοινωνική περιπέτεια «Αβάνα, η Πόλη των Κατασκόπων», το «Ουπς! Ο Νώε Εφυγε», καθώς και για το «Ταξίδι στην Ελλάδα», την κινηματογραφική εκδοχή της γνωστής βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «The Trip» που αφιέρωσε το τέταρτο μέρος της αποκλειστικά στη χώρα μας.

Πρόγραμμα προβολών: 9-22/7

-“Αβάνα, η Πόλη των Κατασκόπων”, κοινωνική περιπέτεια, 125’,

Αβάνα, αρχές της δεκαετίας του 1990. Ο κουβανός πιλότος Ρενέ Γκονζάλες, κλέβει ένα αεροπλάνο και εγκαταλείπει την Κούβα αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του σύζυγο και την κόρη του. Ξεκινάει μια νέα ζωή στο Μαϊάμι και σύντομα και άλλοι Κουβανοί τον ακολουθούν. Όλοι μαζί συστήνουν ένα δίκτυο κατασκόπων με αποστολή να διεισδύσουν σε τρομοκρατικές οργανώσεις, υπεύθυνες για φονικά χτυπήματα στην Κούβα.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=oM4iVY8zi1Y}

Σκηνοθεσία: Ολιβιέ Ασάγιας.

Πρωταγωνιστούν: Έντγκαρ Ραμίρεζ, Πενέλοπε Κρουζ, Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Άνα Ντε Άρμας, Λεονάρντο Σμπαράλια, Βάγκνερ Μούρα.

Προβολές: Πέμπτη 9/7: 21:30, Παρασκευή 10/7: 21:30, Σάββατο 11/7: 21:30, Κυριακή 12/7: 21:30, Δευτέρα 13/7: 21:30.

-”Ουπς! Ο Νώε Εφυγε”, κινούμενα σχέδια, 86’, μεταγλωττισμένο

Ο Ντέιβ και ο γιος του, Φίνι, ανήκουν στο περίεργο είδος των φρουφρούληδων, ένα αδέξιο και ιδιαίτερης όψης ζώο που φαινομενικά δεν κάνει για τίποτα, σε τέτοιο βαθμό που δεν τους επιτρέπεται η επιβίβαση στην Κιβωτό του Νώε. Με τη βοήθεια από δύο γραπίνες, της Χέιζελ και της κόρης της, Λία, ο Φίνι και ο Ντέιβ καταφέρνουν να περάσουν ως λαθρεπιβάτες. Οταν, όμως, η Κιβωτός αναχωρήσει, η Λία και ο Φίνι μένουν κατά λάθος πίσω και πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνα τους. Το παράδοξο αυτό δίδυμο, παρέα με διάφορα ζωάκια που συναντούν στον δρόμο, πρέπει να αντιμετωπίσει διαφόρων ειδών μπελάδες, από τα νερά που ολοένα φουσκώνουν γύρω τους ως και άλλα ζώα που τους έχουν βάλει στο μάτι. Στο μεταξύ, οι γονείς τους, που ξέμειναν πίσω στην Κιβωτό, κάνουν ό,τι μπορούν για να γυρίσουν πίσω και να σώσουν τα παιδιά τους… Τελικά μερικές φορές πρέπει να αντιμετωπίσεις το τέλος του κόσμου για να βρεις τη θέση σου σε αυτόν!

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=EgPnek_8w5s}

Σκηνοθεσία: Τόμπι Γκένκελ, Σον ΜακΚόρμακ.

Χαρίζουν τις φωνές τους: Θάνος Λέκκας, Νίκη Γρανά, Κατερίνα Γκίργκις, Κώστας Αποστολίδης, Ελισάβετ Μουτάφη, Φώτης Πετρίδης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής.

Προβολές: Τρίτη 14/7: 21:00, Τετάρτη 15/7: 21:00, Πέμπτη 16/7: 21:00, Παρασκευή 17/7: 21:00.

-”Ταξίδι στην Ελλάδα”, κομεντί, 103’

Οι ηθοποιοί Στιβ Κούγκαν και Ρομπ Μπράιντον συνεχίζουν τη σειρά των διάσημων οδοιπορικών τους, πραγματοποιώντας μια επίσκεψη στη χώρα μας και έτσι το περιπετειώδες και αγαπητό δίδυμο φιλοξενείται αυτή τη φορά στην Ελλάδα. Από την αρχαία Τροία κατευθύνονται προς την Ελλάδα, βαδίζοντας στα βήματα του Οδυσσέα. Εξερευνούν με δέος τον ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, σε εκπληκτικές τοποθεσίες όπως οι Δελφοί, Αθήνα, Επίδαυρος, Ύδρα, Σπήλαιο Διρού, Πύλο, Στάγιρα, Χαλκιδική κ.ά.). Δοκιμάζουν μερικά από τα καλύτερα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, συναντιούνται με την ελληνική μουσική και αισθάνονται ελεύθεροι να σχολιάσουν ό,τι όμορφο ή ό,τι ιδιαίτερο βλέπουν.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=I8qdVQWH7r8}

Σκηνοθεσία: Μάικλ Γουιντερμπότομ.

Πρωταγωνιστούν: Στιβ Κούγκαν, Ρομπ Μπράιντον, Τζάστιν Έντουαρντς.

Προβολές: Σάββατο 18/7: 21:30, Κυριακή 19/7: 21:30, Δευτέρα 20/7: 21:30, Τρίτη 21/7: 21:30, Τετάρτη 22/7: 21:30.


NEWSLETTER