Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 19:44

Νέο μουσικό εγχείρημα από τον Καλαματιανό Γιώργο Σπάλα

Νέο μουσικό εγχείρημα από τον Καλαματιανό Γιώργο Σπάλα


Ενα νέο εγχείρημα πάνω στη μουσική και την παραγωγή κάνει αυτό το διάστημα ο νεαρός Καλαματιανός Γιώργος Σπάλας. Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του πρώτου του τραγουδιού και βίντεο κλιπ “Χιλιόμετρα η αγάπη μας”, ο ιδιαίτερα ενεργός και στα social media Γιώργος Σπάλας συστήνει στο κοινό το “J Family Studio”.

Αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χώρο για όλους τους ανθρώπους που αγαπούν, πειραματίζονται και δουλεύουν πάνω στη μουσική. Εκεί μπορεί κανείς να κάνει πρόβες, ηχογραφήσεις, πειραματισμούς, ενώ στόχος είναι να δημιουργηθεί και μια ομάδα ανθρώπων που ασχολούνται με διάφορους τομείς όσον αφορά τη μουσική. Ο επαγγελματισμός έτσι, θα συνδυαστεί με το παρεϊστικο κλίμα και την ομαδική δουλειά. Στο studio είναι ευπρόσδεκτοι καλλιτέχνες όλων των ειδών, από διάφορες κουλτούρες. Η βάση του θα ειναι το rap/trap, ενώ θα σχηματιστεί και ομάδα με επίκεντρο το εντέχνο και το rock. Νέα σχήματα, τραγούδια, ιδέες που θα προκύψουν, θα δώσουν έτσι ένα νέο ρεύμα αισιοδοξίας στην πόλη και στη νέα γενιά. Απαραίτητες … προϋποθέσεις για τη συμμετοχή εκτός των άλλων είναι η αγάπη για τη μουσική και η σκληρή δουλειά.
Να συμπληρωθεί ακόμη πως ο Γιώργος έβγαλε και ένα νέο τραγούδι σε συνεργασία με τον DKS με τίτλο” Flash. Η παραγωγή είναι του Tower Beatz, η ηχογράφηση έγινε στο “Destiny Studio”, η σκηνοθεσία του βίντεο και το μοντάζ από τον Vla_Nti και η χορογραφία από το Fame Dance Academy.
Γ.Σαρ.