Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020 17:02

Ο Καλαματιανός Θανάσης Κουρλαμπάς στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Γράφτηκε από την
Ο Καλαματιανός Θανάσης Κουρλαμπάς στη νέα σειρά της ΕΡΤ1 “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”

Στη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ με τίτλο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» η οποία θα προβληθεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα πρωταγωνιστήσει ο Θανάσης Κουρλαμπάς.

Ο Καλαματιανός ηθοποιός έχοντας ξεχωρίσει από πέρυσι στις «Αγριες μέλισσες» μέσα απ’ τον ρόλο του Κλεομένη θα κρατά καθημερινά παρέα στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από την ΕΡΤ1. Με μια πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών και γυρίσματα, μεταξύ άλλων, στα γραφικά Καλάβρυτα, στη λίμνη Ζαχλωρού και στο φαράγγι του Βουραΐκού, η σειρά φιλοδοξεί να αγαπηθεί από τους τηλεθεατές.

ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Πλάτανος είναι το χωριό του Βαγγέλα του Κυριαζή, ενός γεροπαράξενου που θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Οχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του το σπίτι του, μερικά στρέμματα και… τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη είναι να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, νερό και μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο. Αν δεν τα καταφέρουν, τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό. Και κάπως έτσι ξεκινάει η ιστορία. Μια ιστορία που θα μπλέξει τους μόνιμους κατοίκους του Πλατάνου σε μια περιπέτεια που θα τα έχει όλα. Ερωτες, ίντριγκες, πάθη, αλλά πάνω απ’ όλα γέλιο. Τα τρία εγγόνια θα κάνουν τα πάντα για να επιβιώσουν στις πρωτόγνωρες συνθήκες του χωριού και οι ντόπιοι θα κάνουν τα πάντα για να τους διώξουν. Ποιος θα είναι ο νικητής σε αυτήν την τρελή κόντρα κανείς δεν ξέρει…
Στα δύο στρατόπεδα θα δούμε, από τη μεριά των Πλατανιωτών, τους Πέτρο Φιλιππίδη, Θανάση Κουρλαμπά, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Τάσο Κωστή, Θεοδώρα Σιάρκου, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νικολέτα Βλαβιανού, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Θοδωρή Φρατζέσκο, Μιχάλη Μιχαλακίδη, Αντώνη Στάμο, Τζένη Κάρνου, Ιζαμπέλα Μπαλτσαβιά, Τζένη Διαγούπη, Θοδωρή Ρωμανίδη.
Στην αντίπαλη πλευρά, οι Αθηναίοι, είναι οι Πηνελόπη Πλάκα, Ηλίας Ζερβός, Μαίρη Σταυρακέλη, Ανδρομάχη Μαρκοπούλου, Γιωργής Τσουρής, Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και Φοίβος Ριμένας. Στον ρόλο του Βαγγέλα ο Γιάννης Μόρτζος.
Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Αντρέας Μορφονιός, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Αγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη.


NEWSLETTER