Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 08:15

Το Νοέμβριο η έναρξη λειτουργίας του Cine Center Καλαμάτας - Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Απ' τον επόμενο μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι προβολές στις χειμερινές αίθουσες του Cine Center Καλαμάτας, στην οδό Καλλιπατείρας 16.

Ύστερα από την «αυλαία» που έριξε ο θερινός κινηματογράφος στο χώρο του Παλιού Σιδηροδρομικού Σταθμού οι σινεφίλ της πόλης αναμένουν τις νέες πρεμιέρες, σε έναν χώρο που παρότι είναι κλειστός, εντούτοις θεωρείται ασφαλής, λόγω των αποστάσεων που μπορεί να εξασφαλίσει αλλά και των πολλών τετραγωνικών που διαθέτει.

Όπως σημείωσε στην “Ε” ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του Cine Center Γιάννης Τσαούσης, γίνονται εργασίες ούτως ώστε να είναι έτοιμο το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου. “Οι κινηματογράφοι μόνο στο τέταρτο επίπεδο επικινδυνότητας του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας δεν μπορούν να ανοίξουν, οπότε μέχρι στιγμής στην Καλαμάτα δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Το μόνο μέτρο που θα ισχύσει -όπως έγινε και στο θερινό κινηματογράφο- είναι πως θα παραμείνει η πληρότητα σε ποσοστό 65%” ανέφερε, τονίζοντας πως οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα προσεχώς στο Cine Center θα είναι η “Εκρηξη θυμού”, ο “Εντιμος κλέφτης” και το “Ελα να παίξουμε”.

-“Εκρηξη θυμού”, Σκηνοθεσία: Ντέρικ Μπόρτε. Ηθοποιοί: Ράσελ Κρόου, Κάρεν Πιστόριους, Τζίμι Σίμπσον, Γκάμπριελ Μπέιτμαν. Διάρκεια: 91 λεπτά.Είδος ταινίας: Δράσης, Θρίλερ.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=MJQ3EuY1_7w}

Η Ρέιτσελ είναι χωρισμένη μητέρα ενός αγοριού, η οποία μια μέρα που έχει αργήσει για τη δουλειά της τσακώνεται στα φανάρια με έναν άλλο οδηγό αυτοκινήτου. Εκείνος, όμως, είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, ο οποίος αρχίζει να την καταδιώκει.

-“Εντιμος κλέφτης”, Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουίλιαμς, Ηθοποιοί: Λίαμ Νίσον, Τζάι Κόρτνεϊ, Κέιτ Γουόλς, Ρόμπερτ Πάτρικ, Τζέφρι Ντόνοβαν, Άντονι Ράμος.Διάρκεια: 99 λεπτά. Είδος ταινίας: Δράσης.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=HdiR2VYAgsM}

Ένας ληστής τράπεζας σκέφτεται να παραδοθεί, επειδή ερωτεύεται και θέλει να ζήσει εφεξής μία τίμια ζωή. Όταν όμως συνειδητοποιεί ότι οι αστυνομικοί είναι πιο διεφθαρμένοι από εκείνον, ρίχνεται στη μάχη εναντίον τους για να καθαρίσει το όνομά του.

-“Ελα να παίξουμε”, Σκηνοθεσία: Tζέικομπ Τσέις. Ηθοποιοί: Άζι Ρόμπερτσον, Τζίλιαν Τζέικομπς, Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ. Διάρκεια: 97 λεπτά. Είδος ταινίας: Τρόμου.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=YppcRDPW1Js}

Ο ανερχόμενος Άζι Ρόμπερτσον («Ιστορία Γάμου») είναι ο Όλιβερ, ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Όταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Όλιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του Όλιβερ (Τζίλιαν Τζέικομπς και Τζον Γκάλαχερ Τζούνιορ) θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.