Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 11:45

"The Voice": Ώρα τελικού για τον Καλαματιανό Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο (Βίντεο)

"The Voice": Ώρα τελικού για τον Καλαματιανό Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο (Βίντεο)

Σήμερα στις 9 μ.μ. θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τον μεγάλο τελικό του φετινού “The Voice" στον ΣΚΑΙ, στον οποίο συμμετέχει ο Καλαματιανός Κωνσταντίνος Δημητρακόπουλος.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ελενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς συγκινήθηκαν, γέλασαν, έκλαψαν και τώρα θα δουν τους διαγωνιζόμενούς τους στην τελευταία και καθοριστική φάση. Από την πλευρά του, ο Καλαματιανός τραγουδιστής κατάφερε να εξασφαλίσει ένα από τα "εισιτήρια" για τον τελικό την περασμένη Παρασκευή ερμηνεύοντας το τραγούδι "Μη φύγεις τώρα" του Νίκου Οικονομόπουλου.  Ο μεγάλος νικητής του «The Voice Of Greece» θα κερδίσει ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Minos EMI / Universal, τη μεγαλύτερη δισκογραφική εταιρεία στην Ελλάδα. Οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι που διεκδικούν τον τίτλο είναι οι: Ειρήνη Περικλέους, Λία Μίχου, Μαρσελίνο Σερίφι, Ιωάννα Γεωργακοπούλου, Αλεξάνδρα Σιέτη, Νίκος Νταλάκας, Κατερίνα Μπαταλογιάννη, Αθηνά Βέρμη.

ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

Τα τηλέφωνα και οι κωδικοί των διγωνιζόμενων έχουν αναρτηθεί στις σχετικές σελίδες του “The Voice” στα social media (Facebook, Instagram), ωστόσο η ψηφοφορία πρόκειται να ανοίξει κατά τη διάρκεια του τελικού. Αν θέλετε να στηρίξετε τον Κωνσταντίνο Δημητρακόπουλο, θα μπορείτε να καλέσετε στο 901 901 4130 ή να στείλετε το μήνυμα σας στο 54777 γράφοντας V30. Η χρέωση ανά κλήση είναι 1,30 ευρώ από σταθερό και 2,08 ευρώ από κινητό, ενώ τα SMS κοστίζουν 1,24 ευρώ. Περαιτέρω οδηγίες για τη διαδικασία της ψηφοφορίας θα δώσει κατά τη διάρκεια της βραδιάς η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού.