Κυριακή, 23 Μαϊος 2021 13:15

Ο Καλαματιανός μουσικός Τάσος Δράμπαλης σε τραγούδι του Σταμάτη Κόκκοτα

Ο Καλαματιανός μουσικός Τάσος Δράμπαλης σε τραγούδι του Σταμάτη Κόκκοτα

Στο νέο τραγούδι του Σταμάτη Κόκκοτα έπαιξε τρομπέτα ο καλαματιανός μουσικός Τάσος Δράμπαλης.

Το τραγούδι έγραψε πέρσι την άνοιξη μέσα στην πρώτη καραντίνα ο τραγουδοποιός Παντελής Αμπαζής. Οπως έκανε γνωστό ο ίδιος “όλος αυτός ο εγκλεισμός μου βγήκε σ' αυτά τα στιχάκια. Η ανάγκη όμως για ανθρώπινη επαφή, που τόσο μας έλειπε σε όλους σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες, με έκανε να προτείνω στον αδερφικό μου φίλο και παλιό καλό συνεργάτη, στον μοναδικό Λάκη Παπαδόπουλο να τα μελοποιήσει με τον δικό του πάντα ξεχωριστό τρόπο”.

Στην ηχοληψία, το πιάνο, ακορντεόν, μπάσο, κρουστά ήταν ο Μάνος Γρυσμπολάκης. Μπουζούκια και κιθάρες έπαιξε ο Κοσμάς Κοκόλης, βιολοντσέλο, μαντολίνο ο Σταύρος Παργινός. Στα πνευστά ήταν ο Τάσος Δράμπαλης, ο οποίος και συμμετέχει σε όλα τα τραγούδια του νέου του δίσκου του Π. Αμπαζή.

Το τραγούδι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Οι υπόλοιποι συντελεστές του δίσκου είναι οι: Παντελής Θαλασσινός, Φοίβος Δεληβοριάς, Πέτρος Βαγιόπουλος, Βαγγέλης Δεληκούρας, Νίκος Πλατύραχος, Opera Chaotique, Αγγελος Παπαδημητρίου, Χρίστος Παπαδόπουλος, Αύγουστος Κορτώ, Ακος Δασκαλόπουλος κ.α. Εχουν επίσης μελοποιηθεί στίχοι του Λαπαθιώτη και του Βύρωνα Χαριτίδη.