Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 20:43

13-14 Νοεμβρίου το “Kalamata Dance Cup”

13-14 Νοεμβρίου το “Kalamata Dance Cup”

Με περισσότερες προκλήσεις επανέρχεται το Νοέμβριο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Διαγωνισμού Χορού “Kalamata Dance Cup - Beyond the limits”

. Θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Τέντας στις 13 και 14 Νοεμβρίου, για τη διεκδίκηση του Κυπέλλου Χορού Καλαμάτας με την ένταξη επίσης του παιδικού πρωταθλήματος ‘Dance Challenge Championships 2021’. Το Κύπελλο διοργανώνεται για άλλη μια χρονιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο εκδηλώσεων Καλαμάτας ‘Dance Challenge’, με την υποστήριξη της “PolisArt” Κοιν.Σ.επ., του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (Ε.Ο.Τ / visitgreece.gr) και του Δήμου Καλαμάτας. Τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Τα εξειδικευμένα σεμινάρια και εργαστήρια για σπουδαστές και επαγγελματίες χορευτές και μαθητές, θα γίνουν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, παράλληλα με τον διαγωνισμό. Οι πλατφόρμες εγγραφής έχουν ανοίξει και στον διαγωνισμό - σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι ασχολούνται με τον χορό, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες, ανεξαρτήτως ηλικίας ή χορευτικού επιπέδου.

Για πληροφορίες και εγγραφές: www.kalamatadancecup.com Οι θεατές μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους ηλεκτρονικά από την viva.gr. Η είσοδος είναι δωρεάν για μαθητές δημοτικού και Α.Μ.Ε.Α. Μέρος των εσόδων από το κουπόνι ενίσχυσης του Συλλόγου, θα διατεθεί για τη φιλοξενία των ευπαθών ομάδων καλλιτεχνών.