Παρασκευή, 06 Μαϊος 2022 18:22

Απόψε η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γ. Ανδρουλιδάκη

Η παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής του Γιάννη Ανδρουλιδάκη με τίτλο “Γρίπος” θα γίνει σήμερα στις 7.30 μ.μ. στης Λαϊκής Βιβλιοθήκη Καλαμάτας.

Για το έργο θα μιλήσουν η φιλόλογος Αμαλία Μπεσμπέα κι ο επίσης φιλόλογος, Σταύρος Αράπογλου. Θα διαβάσει αποσπάσματα η φιλόλογος Ντιάνα Αργυροπούλου και θα συντονίσει η Εφη Πράττη φιλόλογος.
Ο Γιάννης Ανδρουλιδάκης https://eleftheriaonline.gr/local/politismos/synentefkseis-parousiaseis/item/269345-o-giannis-androulidakis-stin-e-grafo-afta-pou-me-ponesan-mou-edosan-xara-me-simadepsan γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ροδάκινο, ένα χωριό στο νότο του Νομού Ρεθύμνου. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Μένει στην Καλαμάτα και διδάσκει στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Εχει συνεργαστεί με τοπικές εφημερίδες της Κρήτης, με την “Ελευθεροτυπία”, την “Εφημερίδα των συντακτών” και διάφορες ηλεκτρονικές σελίδες. Κείμενα του δημοσιεύονται σήμερα στις σελίδες ieidiseis, 2020mag, alfavita και στον τοπικό Τύπο της Μεσσηνίας. Εχει εκδώσει τις ποιητικές συλλογές: “Απαρση” Εκδόσεις Κοροντζή 2018, “Βισταλόγκα” Εκδόσεις “Κέδρος” 2019.