Τετάρτη, 18 Μαϊος 2022 10:54

«Το τέρας κι εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
«Το τέρας κι εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη στην Καλαμάτα

«Το τέρας κι εγώ» του Σταμάτη Μαλέλη ανεβαίνει την Τετάρτη 1 Ιουνίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας από το θίασο του Θεάτρου «Πρόβα» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις 9 μ.μ.

Η αληθινή ιστορία ενός λαμπρού επαγγελματία που ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά με το θάνατο. Ενα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο, που καταγράφει με συνταρακτικές λεπτομέρειες, την μάχη που δίνει ο ήρωας με την κατάθλιψη και τον πανικό και τον τρόπο που τελικά λυτρώνεται.
Οι συντελεστές είναι οι: σκηνοθεσία - φωτισμοί: Σωτήρης Τσόγκας, εικαστική επιμέλεια: Μαίρη Ραζή, κοστούμια: Χαρά Μποτσιβάλη, μουσική: Νίκος Χαριζάνος, video art: Παναγιώτης Τσάγκας, εισηγητής δραματολογίας: Κώστας Γεωργουσόπουλος, σχεδιασμός φωτισμών: Υάκινθος Μάινας, βοηθός σκηνοθέτη: Μαργαρίτα Ασημακοπούλου. Παίζουν οι: Σωτήρης Τσόγκας, Μαίρη Ραζή, Κυριάκος Ντούμος, Κοραλία Τσόγκα. Στα βίντεο της παράστασης εμφανίζονται οι: Σταμάτης Μαλέλης, Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη. Ακούγονται ο Μέμος Μπεγνής και οι απόφοιτοι της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης  «Η πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος και Κωνσταντίνος Παντελιάς.
 
Το έργο βραβεύτηκε από την Ακαδημία Τεχνών με το πρώτο Βραβείο “Νίκος Ζακόπουλος” ως το καλύτερο έργο 2016 - 2017. Δοθήκαν πάνω από 400 παραστάσεις στο Θέατρο «Πρόβα» και σε: Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Λάρισα, Τρίπολη, Αργος, Μυτιλήνη, Λουτράκι, δημοτικά θέατρα της Αττικής. Παίζεται για 6η χρονιά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER