Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022 10:41

Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας στη Στούπα

Γράφτηκε από την
Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας στη Στούπα

Υπαίθρια έκθεση φωτογραφίας με θέμα “Πρόσωπα και τοπία της Μάνης“ φιλοξενείται στη Στούπα έως τις 20 Σεπτεμβρίου, στο ινδικό - έθνικ εστιατόριο “Μylo”.

Σε απόσταση αναπνοής από την παραλία της Στούπας, κατά μήκος της προς ανατολάς προέκτασης της παραλιακής οδού, εκτίθεται η υψηλής αισθητικής συλλογή φωτογραφιών του γνωστού Μεσσήνιου φωτογράφου Γιάννη Κόσσυβα.
Μέσα από 20 φωτογραφίες εκτυλίσσεται με μοναδικό τρόπο ένα οδοιπορικό στη Μάνη… Στιγμιότυπα από το σήμερα που παραπέμπουν στο μακρινό παρελθόν, διαχρονικά τοπία, πρόσωπα από το χθες που συνεχίζουν να ζουν δίπλα μας, αποτυπώθηκαν μέσα από τον φακό και καλούν τον επισκέπτη σε ένα οδοιπορικό εξερεύνησης της περιοχής, αξιώνοντας μια θέση στην καρδιά του.
Η υπαίθρια έκθεση “Πρόσωπα και τοπία της Μάνης“ είναι η συμβολή του Πολιτιστικού Οργανισμού “Δρόμοι της ελιάς” και του εστιατορίου “Μylo”, στη γενικότερη προσπάθεια προβολής της περιοχής, μέσω της παρουσίασης του έργου καταξιωμένων φωτογράφων, όπως ο Γιάννης Κόσσυβας, που με το φακό τους, αναδεικνύουν τις ομορφιές του τόπου τους. Η έκθεση έχει την έγκριση του Δήμου Δυτικής Μάνης, την υποστήριξη του Πολιτιστικού Οργανισμού “Δρόμοι της Ελιάς” και στην διοργάνωσή της συμμετείχαν ενεργά οι κάτοικοι και περίοικοι, στηρίζοντας με τον τρόπο τους την προβολή της γειτονιάς και του τόπου τους.

 


NEWSLETTER