Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 16:50

«Η θέση μου. Ιστορίες καθημερινής εφηβείας» από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
«Η θέση μου. Ιστορίες καθημερινής εφηβείας» από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Την παράσταση «Η θέση μου. Ιστορίες καθημερινής εφηβείας» ανεβάζει η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας και στις 2 και 3 Ιουλίου (Σαββατοκύριακο) σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων, στο Αμφιθέατρο του Κάστρου Καλαμάτας με την εφηβική ομάδα του Συλλόγου, στις 9 μ.μ.

Πρόκειται για ένα έργο, η σύλληψη του οποίου είναι της Γιώλικας Πουλοπούλου, σε συνεργασία με τους εφήβους που ζωντανεύουν το κείμενο επί σκηνής. Μια παράσταση που απευθύνεται στους εφήβους, τους γονείς τους, τους δασκάλους τους, τον κοινωνικό περίγυρο, όλους όσους ασχολούνται με τους νέους, τα παιδιά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Είναι ένα πρωτότυπο κείμενο, που ανεβαίνει για πρώτη φορά, σε σκηνοθεσία της Γιώλικας Πουλοπούλου, μουσική του Χρήστου Καλαϊτζόπουλου, σκηνικά και κοστούμια του Βενετσάνου Μπαλόπουλου. Παίρνουν μέρος 17 έφηβοι.

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Χρήστος Αλεφαντζής, Δημήτρης Γκόνης, Μυρτώ Ζόμπολα, Κατερίνα Κασσάκου, Μιχάλης Κατσαρέας, Σοφία Κατσιρέα, Δημήτρης Κεχαγιάς, Τόνια Κυριαζή, Νικόλας Μαρινόπουλος, Μυρτώ Μασουρίδη, Γιώργος Μούντανος, Χρήστος Σπύρης, Μαριλία Τσαούση, Παναγιώτης Τσίμπουρης, Παύλος Χριστόπουλος.


NEWSLETTER