Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 20:07

Μια νύχτα του Αυγούστου: Αυλαία τα Χριστούγεννα με πρωταγωνίστρια τη Γιούλικα Σκαφιδά

Γράφτηκε από την
Μια νύχτα του Αυγούστου: Αυλαία τα Χριστούγεννα με πρωταγωνίστρια τη Γιούλικα Σκαφιδά

 

Υστερα από 85 ημέρες καθημερινών πολύωρων τηλεοπτικών λήψεων, κι ενώ είχαν προηγηθεί δύο μήνες προετοιμασίας, ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς “Μια νύχτα του Αυγούστου”, που βασίζεται στο βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, στην οποία πρωταγωνιστεί η Καλαματιανή ηθοποιός Γιούλικα Σκαφιδά.

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα, η σκηνοθέτιδα Ζωή Σγουρού είπε το τελευταίο «Πάμε!» στο σπίτι που «φιλοξένησε» την οικογένεια του Νίκου Κυρίτση (Αλέξανδρος Λογοθέτης) και της Μαρίας Πετράκη (Γιούλικα Σκαφιδά), στο Κουκάκι. Πρόκειται για ένα δίπατο κτίσμα του 1930, στο οποίο χρειάστηκε να γίνουν ελάχιστες παρεμβάσεις, αφού το ντεκόρ ανταποκρινόταν σχεδόν απόλυτα στις ανάγκες των γυρισμάτων.

Τριάντα σπουδαίοι ηθοποιοί, άλλοι τόσοι στους δεύτερους ρόλους και 1.000 βοηθητικοί ενσάρκωσαν τους ήρωες της συγκλονιστικής ιστορίας που εκτυλίχθηκε σε διάφορα σημεία του Πειραιά και της Αθήνας, ανάμεσα σε αυτά το λιμάνι, η Τρούμπα, το Μεταξουργείο, η Σαλαμίνα και το Κουκάκι, τα οποία απέδωσαν μοναδικά την ατμόσφαιρα της δεκαετίας του ’60. Σύμφωνα με το 7 μέρες tv, η σειρά της ΕΡΤ, θα ρίξει τίτλους τέλους ανήμερα των Χριστουγέννων στις 10 μ.μ., με ένα διπλό επεισόδιο.


NEWSLETTER