Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 18:52

Τον Αύγουστο το 5o Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας

Γράφτηκε από την
Τον Αύγουστο το 5o Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας

 

Το 5o Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας επιστρέφει τον Αύγουστο για τρεις εβδομάδες με μια διεθνή ομάδα καταξιωμένων καθηγητών.

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από 16 Αυγούστου έως και 4 Σεπτεμβρίου και θα προσφέρει θέσεις για έως και για 14 μαθητές. «Ο αριθμός αυτός θα επιτρέψει να σχηματίσουμε ένα σύνολο συνεργατών/μαθητών, επιτρέποντας συγχρόνως στους καθηγητές να δώσουν εξατομικευμένη προσοχή σε κάθε συμμετέχοντα» τονίζεται. Το μάθημα διδάσκεται στα αγγλικά από μια ομάδα καθηγητών με διεθνή φήμη και οι αιτήσεις που έχουν επίσημα ανοίξει θα γίνονται δεκτές έως και την Κυριακή 16 Ιουλίου.

Η ομάδα των καθηγητών που θα βρεθούν στην Καλαμάτα και θα διδάξουν στο 5ο Διεθνές Θερινό Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας 2023 είναι οι: Andrew Visnevski, Gabrielle Moleta και Adrienne Thomas. Επιπλέον, και φέτος θα προσφερθεί μια υποτροφία, μέσω του συνδιοργανωτή του Διεθνούς Θερινού Σχολείου Θεάτρου, Theatre Alive, ενός οργανισμού που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι αφοσιωμένος στην προώθηση νέων έργων, νέων ιδεών και νέων δημιουργικών ταλέντων σε όλους τους κλάδους που σχετίζονται με το θέατρο. Το Διεθνές Σχολείο Θεάτρου Καλαμάτας - Kalamata Drama International Summer School, είναι το αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και του θεατρικού Οργανισμού Theatre Alive και απευθύνεται σε νέους καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τις αιτήσεις στο kalamatadrama.com.


NEWSLETTER