Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013 18:51

Το νέο τραγούδι του Λεωνίδα Παχτίτη (βίντεο)

Γράφτηκε από την

"Τι θα κάνω μετά…" έχει τίτλο το νέο τραγούδι του Λεωνίδα Παχτίτη, που μπορεί κανείς να ακούσει και να κατεβάσει δωρεάν από το youtube. 

 Ο Λεωνίδας Παχτίτης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Τα πρώτα του μουσικά βήματα άρχισαν πολύ νωρίς παρακολουθώντας μαθήματα στο Σύγχρονο Μεσσηνιακό Ωδείο. Εδώ και 10 χρόνια περίπου ασχολείται με το τραγούδι επαγγελματικά, δουλεύοντας σε γνωστά μαγαζιά της Καλαμάτας και της περιφέρειας.          

Το 2007 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική δουλειά του με γενικό τίτλο “Κάτι από εμένα” από όπου ξεχώρισε η ομότιτλη μπαλάντα. Στα τέλη του 2012 κυκλοφόρησε το digital single “Πάρε με ένα τηλέφωνο” που αγαπήθηκε από τον κόσμο και είχε δυνατό airplay στα ραδιόφωνα.  Τον Οκτώβριο του 2013 ο Λεωνίδας επανέρχεται με μια δυναμική ερωτική μπαλάντα, που έχει τίτλο "Τι θα κάνω μετά…", η οποία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, κέρδισε τις εντυπώσεις.

Τη μουσική στο τραγούδι έγραψε ο Νίκος Κουρής και τους στίχους ο Δαρείος. Σύντομα μάλιστα θα κυκλοφορήσουν δύο ακόμα remix του τραγουδιού. Η παραγωγή είναι της Masterworks 24100.  

Παράλληλα ο Λεωνίδας ετοιμάζεται για τις χειμερινές εμφανίσεις του, που ξεκινούν σύντομα στις "Αλκυονίδες", ενώ κάνει πρόβες για τη συμμετοχή του σε ένα καινούργιο project - έκπληξη που θα δούμε το Νοέμβριο.

Περισσότερα: Μasterworks Muzic και Masterworks 24100, fb: Leonidas Pahtitis official page.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.