Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 14:15

Σασμός: Η Μεσσήνια Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε το twitter να υποκλιθεί

Γράφτηκε από την
Σασμός: Η Μεσσήνια Μαριλίτα Λαμπροπούλου έκανε το twitter να υποκλιθεί

O «Σασμός» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (25/9) στον Alpha με τον τρίτο και τελευταίο κύκλο του και οι εξελίξεις μετά τα γεγονότα του φινάλε της δεύτερης σεζόν ήταν καταιγιστικές με τον Μαθιό και τη Βασιλική να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Υπενθυμίζεται ότι στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν ο Νικηφόρος κρυφακούει τη συνομιλία της Βασιλικής με την Καλλιόπη και ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή και θέλοντας να πάρει εκδίκηση, τον πυροβολεί. Την ίδια ώρα, όμως και ενώ η Βασιλική τρέχει με το αυτοκίνητο για να προλάβει να αποτρέψει το κακό, χάνει τον έλεγχο και τραυματίζεται με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, όταν η ηρωίδα συνήλθε και ρώτησε τον Νικηφόρο γιατί ο Μαθιός δεν είναι στο πλευρό της, ο Νικηφόρος της αποκάλυψε ότι τον πυροβόλησε. «Έκανα το χρέος μου. Για το μόνο που μετανιώνω είναι που δεν τον αποτελείωσα», λέει χαρακτηριστικά ο Νικηφόρος κάνοντας τη Βασιλική να ξεσπάσει σε ουρλιαχτά.

Οι κραυγές και γενικότερα η ερμηνεία της Μεσσήνιας Μαριλίτας Λαμπροπούλου στη συγκεκριμένη σκηνή -και όχι μόνο- καθήλωσε τους τηλεθεατές, οι οποίοι αποθέωσαν την ηθοποιό στο Twitter με πολλούς να λένε ότι σήκωσε στις πλάτες της όλο το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν.


NEWSLETTER