Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 12:58

"Συν Ενα - Μιχάλης Τούμπουρος": «Η Παγίδα» σήμερα και αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

"Συν Ενα - Μιχάλης Τούμπουρος": «Η Παγίδα» σήμερα και αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

 

 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζει τις παραστάσεις του το θεατρικό σχήμα "Συν Ενα - Μιχάλης Τούμπουρος" με το έργο του «Η Παγίδα», του γνωστού Γάλλου ηθοποιού, κινηματογραφικού σκηνοθέτη και συγγραφέα αστυνομικών ιστοριών μυστηρίου Ρομπέρ Τομά, σε μετάφραση Αντώνη Γαλέου και σκηνοθεσία Πάνου Ηλιόπουλου. Σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στις 8 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν έως τις 19 Νοεμβρίου.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένας απελπισμένος σύζυγος, μια μυστηριώδης γυναίκα, ένας επιθεωρητής, μια ρακένδυτη ζωγράφος και μια νοσοκόμα, πλέκουν το νήμα σε μια από τις πιο αινιγματικές και γεμάτες απρόοπτα, ανατροπές και χιούμορ ιστορίες του Ρομπέρ Τομά. Ένα καλοστημένο ταξίδι μυστηρίου πλούσιο σε ένταση, δράση, συναισθήματα και χιούμορ, που διακωμωδεί καταστάσεις. Σκληρό και ταυτοχρόνως τρυφερό, ακραίο και γοητευτικό, προκαλεί στο θεατή γέλιο και προβληματισμό, μπερδεύοντας τη λογική με τη φαντασία, την αλήθεια με το ψέμα, τον αθώο με τον ένοχο μέχρι στην κυριολεξία τις τελευταίες ατάκες, εξερευνώντας αριστοτεχνικά τις πλευρές της ανθρώπινης κοινωνίας.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Η πρωτότυπη μουσική είναι του Ανδρέα Καρασπήλιου, ενώ η μουσική επιμέλεια των Πάνου Ηλιόπουλου και Ανδρέα Καρσπήλιου, σε ενορχήστρωση και εκτέλεση του T.R.I.O. rock band. Οι χορογραφίες είναι της Μαρίας Λαδά και τα κοστούμια της Αγγελικής Σάμπαλη. Παίζουν με αλφαβητική σειρά οι ερασιτέχνες /ιδες ηθοποιοί: Μάρω Γιαμαρέλου, Δήμητρα Διακουμέα, Γιάννης Καλαντζής, Αρμάν Καραπετιάν, Λευτέρης Καρμοίρης, Μαρία Λαδά, Αλεξάνδρα Λυμπεροπούλου, Ελπίδα Μελιγαλιώτη, Έφη Μπετιχαβά, Χαρούλα Νίκου, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Μιμίκα Τάσση, Λαμπρινή Τζουνίδου, Γιούλη Χρονοπούλου. Η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί στα 12 ευρώ, ενώ θα διατίθεται και μειωμένο εισιτήριο 10 ευρώ για μαθητές, φοιτητές, πολύτεκνους, με την επίδειξη σχετικού αποδεικτικού και ΑΜΕΑ.  Για κρατήσεις καλέστε στα τηλέφωνα 6934009269 & 6948202516. Παραστάσεις: Πέμπτη και Παρασκευή στις 9:15 μ.μ. και Σάββατο και Κυριακή στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.