Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2024 17:44

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Κέρδισε τις εντυπώσεις η παράσταση «Ματίας ο Πρώτος, τα παιδιά στην εξουσία, οι μεγάλοι στα σχολεία»

Γράφτηκε από την

Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας: Κέρδισε τις εντυπώσεις η παράσταση «Ματίας ο Πρώτος, τα παιδιά στην εξουσία, οι μεγάλοι στα σχολεία»

Αυλαία έριξε την Κυριακή 7/1 η παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας "Ματίας ο Πρώτος, τα παιδιά στην εξουσία, οι μεγάλοι στα σχολεία", στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας.

Η παράσταση από την εφηβική ομάδα του συλλόγου παρουσιάστηκε με επιτυχία για τέσσερις μέρες, κερδίζοντας το χειροκρότημα του κοινού. Οπως τονίζεται από την Πειραματική Σκηνή, παρόλο που τα μισά παιδιά της ομάδας είχαν αδιαθετήσει από ιώσεις και πυρετό έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, ζωντανεύοντας τους ρόλους του έργου.

ΝΕΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ

Από την Παρασκευή 12 Γενάρη αρχίζουν τα μαθήματα θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά 4-12 χρόνων και από το Σάββατο 13 του μήνα οι συναντήσεις της νέας θεατρικής εφηβικής ομάδας του Συλλόγου η οποία θα αρχίσει τις προετοιμασίες για το έργο του καλοκαιριού.

Η πρώτη κοινωνική εκδήλωση της χρονιάς για την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας θα είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου με μια μουσική βραδιά που θα γίνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Galaxy". Θα τραγουδήσουν ο Πάνος Ταντής, η Ελένη Χρηστίδου και ο Παναγιώτης Βιώνης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 6977437279, 6971540945, 2721021653.