Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2024 13:30

Μουσικοφιλολογικός - Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Ο Ακρίτας»: Εκδήλωση αφιερωμένη στον Χρόνη Αηδονίδη

Μουσικοφιλολογικός - Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Ο Ακρίτας»: Εκδήλωση αφιερωμένη στον Χρόνη Αηδονίδη

Εκδήλωση προς τιμήν του Χρόνη Αηδονίδη θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Σάββατο στις 8 μ.μ. ο Μουσικοφιλολογικός και Καλλιτεχνικός Σύλλογος «Ο Ακρίτας», στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες, ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Ηλιόπουλος σημείωσε πως το κοινό θα παρακολουθήσει μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στη μνήμη του κορυφαίου τραγουδιστή της Θρακιώτικης παραδοσιακής μουσικής που έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες.

Ο ίδιος, ενημέρωσε πως στη βραδιά θα συμμετάσχουν ο Βαγγέλης Δημούδης (τραγούδι), ο οποίος είναι ουσιαστικά ο συνεχιστής του έργου του Χρόνη Αηδονίδη, με συνοδεία ορχήστρας παραδοσιακής μουσικής, καθώς και ο Σύλλογος "Φίλοι της παράδοσης" ο οποίος θα χορέψει Θρακιώτικους χορούς. Ο κ. Ηλιόπουλος έκανε κάλεσμα στο κοινό να δώσει το παρών στην παράσταση, τονίζοντας πως θα απολαύσει μια μοναδική εκδήλωση από πλευράς ποιότητας και προγράμματος. «Δεδομένου πως μέχρι στιγμής στην περιοχή μας δεν είχε κάνει κανείς ένα αντίστοιχο αφιέρωμα, πήραμε την απόφαση να τον τιμήσουμε, θεωρώντας πως του χρωστάμε μια τέτοια βραδιά» συμπλήρωσε, προσθέτοντας πως μαέστρος στην παράσταση θα είναι ο Βαγγέλης Κώτσου.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στα γραφεία του Συλλόγου (Αιπύτου 11) από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. μέχρι την Παρασκευή, στο Πνευματικό Κέντρο, καθώς και στο Μέγαρο Χορού από την Παρασκευή το απόγευμα και μετά.