Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 14:16

Mουσικές βραδιές με τον Βερολινέζο Frank Muschalle στο Φεστιβάλ Κορώνης

Mουσικές βραδιές με τον Βερολινέζο Frank Muschalle στο Φεστιβάλ Κορώνης

Δύο μουσικές βραδιές με τον Βερολινέζο Frank Muschalle, έναν από τους δημοφιλέστερους Boogie Woogie πιανίστες, θα φιλοξενηθούν σήμερα και μεθαύριο Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. στο εστιατόριο "Μπόγρης 1", στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κορώνης.

Οι δύο βραδιές θα περιλαμβάνουν διαφορετικά προγράμματα και θα υλοποιηθούν με την υποστήριξη της Γερμανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Ο Frank Muschalle βρίσκεται σε περιοδεία πάνω από 20 χρόνια (Ελβετία, Γαλλία, Αυστρία, Βέλγιο, Πολωνία, Γερμανία, Αμερική, Ισπανία και σε πολλά φεστιβάλ), έχοντας πλέον καταξιωθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς Boogie Woogie πιανίστες.

Μετά από 11 χρόνια σπουδών στο κλασικό πιάνο, στην ηλικία των 19 χρόνων ανακάλυψε την γοητεία του Βοοgie Woogie, και από τότε έχει αφιερώσει τον εαυτό του, ολοκληρωτικά, σε αυτή την μουσική. Μέσα σε πολύ μικρό διάστημα, ο Frank απέκτησε, ως Boogie Woogie πιανίστας, πολύ καλή φήμη και έξω από τον κύκλο αυτής της μουσικής. Εμφανίσεις σε TV και ραδιόφωνο έχουν συμβάλει στην αξιοσημείωτη επιτυχία του. Οι δυναμικές και ανεπιτήδευτες εκτελέσεις του κάνουν τα δραματικά σκηνικά εφέ περιττά, η μουσική μιλάει από μόνη της και η κάθε εμφάνιση του γίνεται μοναδική. Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 12, 10 και 7 ευρώ, ενώ για άτομα κάτω των 18 θα είναι ελεύθερη. Προπώληση γίνεται στο ticketservices.gr και στο κατάστημα “Αλντεμπαράν”.

Προπωλούμενα και διαδικτυακά εισιτήρια θα έχουν έκπτωση.