Σάββατο, 18 Μαϊος 2024 13:00

Η κωμωδία «TOC²»το Σαββατοκύριακο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Η κωμωδία «TOC²»το Σαββατοκύριακο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Την κωμωδία «TOC²» θα ανεβάσει σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή στις 9.15 μ.μ. τo Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό Θέατρο, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Τη διασκευή και τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Πάνος Ηλιόπουλος.

Το έργο, το οποίο είναι βασισμένο στο έργο TOC TOC του Laurent Baffie, σε απόδοση της Ιωάννας Μερκουριάδου, ανέβηκε το περασμένο διάστημα με επιτυχία σε Φιλιατρά και Κυπαρισσία. Τα μικρόβια κάνουν συντονισμένες επιθέσεις; Πόσες φορές θα τσεκαριστεί αν έμεινε το γκάζι ανοιχτό; Οι βρισιές είναι αγχολυτικές; Η επανάληψη είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως; Τα μαθηματικά είναι στρεσογόνα; Οι γραμμές είναι για τους τολμηρούς; Και το κυριότερο: που είναι ο γιατρός για να δώσει απαντήσεις; Έξι άτομα με ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή αποφασίζουν να επισκεφθούν έναν διάσημο ψυχίατρο για να βρουν λύση στο πρόβλημα τους. Όταν συνειδητοποιήσουν ότι το ραντεβού τους είναι προγραμματισμένο την ίδια ώρα, καθώς και ότι ο γιατρός απουσιάζει, θα βρεθούν στο δίλημμα να φύγουν ή να μοιραστούν το πρόβλημά τους, στην πιο ξεκαρδιστική ομαδική θεραπεία που έγινε ποτέ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Διασκευή – Σκηνοθεσία: Πάνος Ηλιόπουλος, Σκηνικά: Βενετσάνος Μπαλόπουλος, Κοστούμια: Αγγελική Σάμπαλη, Φωτισμοί – Μουσική επιμέλεια: Πάνος Ηλιόπουλος, Απόδοση κειμένου: Ιωάννα Μερκουριάδου, Σύμβουλος ψυχολόγος παράστασης: Ελένη Γιαννούλη, Κατασκευή σκηνικού: Νίκος Κατσίβελας, Ανδρέας Σταύρου, Επιμέλεια χτενισμάτων - μακιγιάζ: Αγγελική Σάμπαλη, Εκτέλεση χτενισμάτων: Penka Georgieva, Φωτιστικές και ηχητικές εγκαταστάσεις: Χρήστος Κουτσαϊμάνης – ksound, Χειρισμός φωτισμού - ήχου: Γιάννης Γιάνναρος, Σχεδιασμός αφίσας: Ανδρέας Καρασπήλιος, Φωτογραφίες αφίσας και προγράμματος: Κάλλι Κολόζη, Γραφιστική επιμέλεια έντυπου υλικού – εκτυπώσεις: Αντώνης Μπίτσικας / Ankopress. Παίζουν: Θοδωρής Γαβρίλης, Γιάννης Καραμπάτσος, Αθανασία - Αναστασία Λυμπέρη, Νάνσυ Μαγγανά, Ειρήνη Παπαχριστοφίλου, Ελένη Πετροπούλου, Γιώτα Τεριζάκη, Ράινα Τσούτσια, Χρήστος Χήναρης. Για κρατήσεις θέσεων καλέστε στο 6986113558.