Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 19:52

“Η τελευταία πινιάτα” στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας

“Η τελευταία πινιάτα” στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας


Η τελευταία βιβλιοπαρουσίαση του προγράμματος φιλαναγνωσίας «Αγκαλιά μ’ ένα βιβλίο, η βιβλιοθήκη πάει σχολείο» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας την προηγούμενη Παρασκευή στο 24ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας (Ψαρών και Μακεδονίας).

Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο “Βιβλιόπολις”.

Η Μεσσήνια συγγραφέας Κωνσταντίνα Τασσοπούλου παρουσίασε το βιβλίο της με τίτλο “Η τελευταία πινιάτα”, ένα βιβλίο για μεγάλες αλήθειες που κρύβονται σε πράγματα μικρά. Η συγγραφέας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook ανέφερε μεταξύ άλλων: "Χάρηκα πολύ που βρέθηκα ξανά στην αγαπημένη πόλη της Καλαμάτας, ανάμεσα σε φίλους, παλιούς ή ολοκαίνουργιους".
Βιβλία της κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Υδροπλάνο, Καστανιώτη, Άπαρσις, Ίτανος, Οσελότος, Εντύποις, Αστερόπη, Otherwise, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές συλλογικές εκδόσεις, με διηγήματά της και παραμύθια. Γράφει ιστορίες για μεγάλα και μικρά παιδιά. Γράφει, όπως η ίδια συνηθίζει να λέει, με την ψυχή, όχι με το χέρι. Μπορείτε να την γνωρίσετε μέσω της ιστοσελίδα της: www.tassopoulou.gr