Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 20:15

Ρεσιτάλ Κιθάρας από τον Ιάσονα Γεωργιόπουλο

Ρεσιτάλ Κιθάρας από τον Ιάσονα Γεωργιόπουλο

Ρεσιτάλ Κιθάρας παρουσίασε την Παρασκευή 31 Μαΐου ο Ιάσονας Γεωργιόπουλος στην Αίθουσα Συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των διπλωματικών του εξετάσεων.

Στο πιάνο τον προγραμματισμένη στις 29 Ιουνίου.συνόδευσε ο καθηγητής του Δ.Ω.Κ. Λουκάς Γεώργας, ενώ στη συναυλία συμμετείχε η μαθήτρια του Δ.Ω.Κ. Ηλιάνα Ρούσσου. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας, με την επόμενη να είναι

«HIGHLIGHTS»

Το Σάββατο 29 Ιουνίου στις 8.30 μ.μ. θα παρουσιαστούν διασκευές αγαπημένων μελωδιών, στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας, σε μια βραδιά με τίτλο “Highlights”. Στο καλοκαιρινό αυτό κονσέρτο που σηματοδοτεί την τελετή λήξης του 12ου Φεστιβάλ Κιθάρας Καλαμάτας θα ακουστούν πολύ γνωστά κομμάτια της Rock, της Pop, της κλασσικής μουσικής αλλά και του Γιώργου Νούση. Προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας. Η είσοδος θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες στην παιδική και εφηβική κατηγορία του 12ου Διαγωνισμού Κιθάρας Καλαμάτας.