Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2024 14:25

Κάλεσμα για εθελοντές στο 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Κάλεσμα για εθελοντές στο 30ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού

Κάλεσμα για εθελοντές έκαναν οι διοργανωτές του 30ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.

«Αν θέλεις να ζήσεις από κοντά την εμπειρία του Φεστιβάλ, να γνωρίσεις την ομάδα και τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν και να συμβάλεις ενεργά στη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης, επικοινώνησε μαζί μας στο mail@kalamatadancefestival.gr» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Υπενθυμίζεται πως από τις 22/5 είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για το 30ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Η προπώληση γίνεται μέσω του ticketmaster.gr, με το κοινό να μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε 19 παραγωγές, οι οποίες θα παρουσιαστούν από τις 12 μέχρι τις 21 Ιουλίου. Οι διεθνείς καλλιτέχνες που φιλοξενούνται φέτος στο Φεστιβάλ προέρχονται από το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Σερβία, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Σλοβακία, τη Μοζαμβίκη, ενώ η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή και στην Εναλλακτική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στην κεντρική πλατεία και σε άλλες πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Το Φεστιβάλ ανοίγει το πρόγραμμά του στις 12.07 με την παρουσίαση δύο έργων σε μία παράσταση, το "Midnight raga" του σπουδαίου Γερμανού χορογράφου Μάρκο Γκόοκ (Marco Goecke) και το "I’m afraid to forget your smile" των Ολλανδών αδερφών Ίμρε και Μάρνε βαν Οπστάλ με το Κρατικό Μπαλέτο της Έσσης (Hessisches Staatsballett).

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Σε ότι έχει να κάνει με τα φετινά επαγγελματικά σεμινάρια του KDF, φιλοξενούν μαθήματα από μια σπουδαία ομάδα εισηγητών. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 3 σεμινάρια, 2 masterclasses και 1 battle, έχοντας απομείνει 15 θέσεις ακόμα. Για κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο workshops@kalamatadancefestival.gr