Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024 09:50

Παπακωνσταντίνου και Χαρούλης στο Φεστιβάλ Δρόμου

Παπακωνσταντίνου και Χαρούλης στο Φεστιβάλ Δρόμου

Τους δημοφιλείς καλλιτέχνες Βασίλη Παπακωνσταντίνου και Γιάννη Χαρούλη θα υποδεχτεί το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας στον Άρι.

Το δημοφιλές Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας επιστρέφει για 14η χρονιά στον πολυχώρο του ΑΣΟ Παμίσου, δίπλα ακριβώς στο γραφικό ποτάμι και φράγμα Παμίσου, από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου. Όπως τονίζεται από τους διοργανωτές, με την υποστήριξη αξιόλογων καλλιτεχνών και εκδηλώσεων, το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό.

«Φέτος, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μουσική από κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής σκηνής, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρονται κατά μήκος του φεστιβάλ» σημειώνεται στην περιγραφή του event. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή φέτος συγκαταλέγονται οι: Anser, Εθισμός, Θραξ Πανξ, Ιουλία Καραπατάκη, Πέτρος Μάλαμας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Παυλίδης, Μαρίνα Σπανού, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Γιάννης Χαρούλης.

Αναλυτικό συναυλιακό πρόγραμμα ανά ημέρα:

Day 1 | 26 Ιουλίου: Θραξ Πανξ, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Παύλος Παυλίδης, Πέτρος Μάλαμας.
Day 2 | 27 Ιουλιου: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης, Ιουλία Καραπατάκη, Anser.
Day 3 | 28 Ιουλίου: Γιάννης Χαρούλης, Εθισμός, Μαρίνα Σπανού.
«Εκτός από τη μουσική, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων που προσφέρονται κατά μήκος του φεστιβάλ. Προπώληση ηλεκτρονικά στο https://www.more.com/music/festival/14streetfestivalkalamata/