Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 20:07

"Mani Summer Festival" στο Θέατρο Μηλέας

"Mani Summer Festival" στο Θέατρο Μηλέας

Μουσική, θέατρο και διασκέδαση υπόσχεται να προσφέρει για όλο τον Αύγουστο το "Mani Summer Festival" που διοργανώνεται από τον Αθλητικό Σύλλογο Μάνης "Ταΰγετος" και φιλοξενείται στο Ανοιχτό Θέατρο Μηλέας, στη Δυτική Μάνη.

Το φεστιβάλ συνδυάζει πολιτισμό, παράδοση και ψυχαγωγία, προσκαλώντας το κοινό να απολαύσει την ομορφιά της φύσης της Μάνης μαζί με αναγνωρισμένους καλλιτέχνες και εκδηλώσεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό την Κυριακή 4/8 στις 9 μ.μ. Ο αγαπημένος Κρητικός ερμηνευτής θα μας ταξιδέψει με τις μουσικές της Κρήτης. Συναυλία με τη Μελίνα Ασλανίδου την Πέμπτη 8/8 στις 9 μ.μ., η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει αγαπημένες της επιτυχίες και νέα τραγούδια. Θεατρική παράσταση "Ανδρομάχη" του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του Γιάννη Νικολαΐδη τη Δευτέρα 12/8 στις 9 μ.μ. Συναυλία με τον Παντελή Θαλασσινό την Τρίτη 20/8 στις 9 μ.μ., μαζί με τον Μπάμπη Βελισσάριο και τη Νανά Μπινοπούλου, οι οποίοι υπόσχονται μια αξέχαστη μουσική βραδιά. Ελληνικές και ξένες επιτυχίες με τους DJ Valentino και DJ Kosto την Πέμπτη 29/8 στις 10 μ.μ.
Εισιτήρια προπωλούνται στον Άγιο Νικόλαο στο "Niriides cafe bar", στην Αρεόπολη στο "Dream cafe bar". Στην Καλαμάτα στο βιβλιοπωλείο "Βιβλιόπολις", Αριστομένους & Νικηταρά 3Α, στην Καρδαμύλη στο σούπερ μάρκετ "Σπυρέας", στο Σταυροπήγιο στο "Zarnata cafe bar" και στη Στούπα στα "Enigma cafe bar", "Liastres" και στην ACS.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: 6957213213 ή επισκεφτείτε τον σύνδεσμο www.manisummerfestival.com.