Τρίτη, 15 Ιουλίου 2025 20:10

Σε εξέλιξη η έκθεση «Διάλογος ΙΙΙ» από το Μανιατάκειο Ίδρυμα

Γράφτηκε από την

Σε εξέλιξη η έκθεση «Διάλογος ΙΙΙ» από το Μανιατάκειο Ίδρυμα

 Οι πύλες του Μανιατάκειου Ιδρύματος και της αίθουσας πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ταρσούλη» άνοιξαν το περασμένο Σάββατο στην Κορώνη, όπου και εγκαινιάστηκε η εικαστική έκθεση «Διάλογος ΙΙΙ», με έργα του γλύπτη Χρήστου Ρηγανά και της ζωγράφου Χριστιάνας Κανελλακοπούλου.

Η αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Ελένη Ταγωνίδη-Μανιατάκη, προλόγισε τους δύο εικαστικούς, μιλώντας για την προσφορά τους στον κόσμο της τέχνης και λέγοντας ότι τα έργα τους είναι ζωντανὲς εξερευνήσεις της σύγχρονης ζωής, γεμάτες σύμβολα και προσωπική έκφραση.

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την αρμονική αλληλεπίδραση, τον «διάλογο», όπως λένε οι ίδιοι οι καλλιτέχνες, των γλυπτών με τους πίνακες ζωγραφικής και να οδηγηθούν σε νέους δρόμους και οπτικές. Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό καθημερινά, από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ. έως και τις 28 Ιουλίου.