Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015 15:46

Ράλι με αντίκες στην Τριφυλία

Γράφτηκε από τον
Ράλι με αντίκες στην Τριφυλία

Μια σημαντική διοργάνωση, το 44ο διεθνές ράλι ιστορικών αυτοκινήτων, θα φιλοξενηθεί στο Δήμο Τριφυλίας την Παρασκευή και το Σάββατο, με εκκινήσεις και διαδρομές που θα γίνουν στα όρια του δήμου. Το ράλι διοργανώνεται από την ΦΙΛΠΑ στη Δυτική Πελοπόννησο, από 24 έως 27 Σεπτεμβρίου. 

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή θα γίνει εκκίνηση από το Καλό Νερό στις 9.30 το πρωί και τα αυτοκίνητα θα διανύσουν ειδικές διαδρομές προς Αγία Θεοδώρα Αρκαδίας και Αρχαία Μεσσήνη.

Το Σάββατο με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, στις 9.30 το πρωί 46 ιστορικά αυτοκίνητα από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Κύπρο θα διανύσουν ειδικές διαδρομές με κατεύθυνση προς Μεθώνη και Πύλο. Η Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα τους υποδεχθεί στην κεντρική πλατεία στις 10.30 το πρωί  και η Δ.Ε. Φιλιατρών θα τους φιλοξενήσει στην κεντρική της πλατεία στις 5.50 το απόγευμα. Ο επίσημος τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας στις 6 το απόγευμα.

Οπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του δήμου: «Οι κάτοικοι και επισκέπτες του δήμου μας καθώς και φίλοι του παλαιού αυτοκινήτου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό θέαμα, ενώ οι κάτοχοι παλαιών ιστορικών μοντέλων μπορούν να προσέλθουν με τα αυτοκίνητά τους, εκτός αγώνα, να γνωρίσουν τους φίλους του παλαιού αυτοκινήτου από κοντά».

Να σημειωθεί πως μετά την εκκίνηση της Παρασκευής ο δήμαρχος Τριφυλίας, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του δήμου και ο πρόεδρος της ΦΙΛΠΑ θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο “Μessina Resort” στο Καλό Νερό.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER