Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011 21:41

Αύριο στο Ιστορικό Κέντρο παρουσιάζεται το Τζαζ Φεστιβάλ Καλαμάτας

Γράφτηκε από την

Η παρουσίαση του 2ου Τζαζ Φεστιβάλ Καλαμάτας θα γίνει αύριο στις 9 το βράδυ, στο καφέ "BarFly", στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας.
Οι συντελεστές του φεστιβάλ θα παρουσιάσουν το φετινό πρόγραμμα με πολλή μουσική, φωτογραφίες και βίντεο από την περσινή διοργάνωση.
Στην εορταστική ατμόσφαιρα θα συμβάλουν οι "So & So Quartet" και ο Νίκος Σκουριάς με ένα jazzy dj set αλλά και ένα live jam session έκπληξη.
To φετινό φεστιβάλ θα δώσει έμφαση σε Ελληνες νέους δημιουργούς οι οποίοι κινούνται στο χώρο της τζαζ και χρήζουν μιας ευρύτερης προβολής και επικοινωνίας με το κοινό.
Η διοργάνωση φέτος είναι εξαιρετικά χαμηλού προϋπολογισμού αλλά πολύ υψηλού καλλιτεχνικού και οργανωτικού επιπέδου. Αυτό οφείλεται στο εθελοντικό έργο των ανθρώπων και επαγγελματιών της πόλης της Καλαμάτας -και όχι μόνο- που στηρίζουν τη διοργάνωση αλλά και στην εθελοντική συμμετοχή των μουσικών που θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο φεστιβάλ.
Επικοινωνία: http://www.kalamatajazz.gr, info@kalamatajazz.gr, Κώστας Γιαξόγλου 6937-239492, Βασίλης Κουτίβας 6934-022165, Λευτέρης Σταματελόπουλος 6973-505120.