Παρασκευή, 06 Ιουλίου 2018 08:57

Νέα τηλεοπτική σειρά στη Μεσσηνία με Μπέζο - Μουρατίδη ετοιμάζει ο Ανδρέας Μορφονιός (βίντεο)

Γράφτηκε από την

 

Μια ακόμα σημαντική προβολή για τη Μεσσηνία έρχεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Μια κωμική τηλεοπτική σειρά 60 επεισοδίων, που αναμένεται να αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό, και θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1, με συχνότητα δύο επεισοδίων την εβδομάδα.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Μια ακόμα δουλειά του σκηνοθέτη Ανδρέα Μορφονιού και της ομάδας του, που επέλεξε τη Μεσσηνία, για τρίτη φορά, μετά την «Κλινική περίπτωση» στην Καρδαμύλη και σκηνές από «Το σόι σου» στην Καλαμάτα κι ευρύτερα.

Ο Ανδρέας Μορφονιός βρέθηκε στη Μεσσηνία  χθες, στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταλληλότερων σημείων και των συνεργασιών για τα γυρίσματα της σειράς, στην οποία θα πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Μπέζος και τον Φάνης Μουρατίδης.

Η περιοχή που φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει επιλεγεί για τα γυρίσματα, είναι ευρύτερα της Κορώνης και της Φοινικούντας, χωρίς να αποκλείονται και άλλοι  τόποι της μεσσηνιακής γης.

Ο σκηνοθέτης, μιλώντας στο eleftheriaonline.gr και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Δημητρούλια, ξετύλιξε τις σκέψεις του για τη Μεσσηνία, τονίζοντας το πανέμορφο τοπίο και τη φιλοξενία των ανθρώπων. Ακόμα, μίλησε για τη δεμένη, όπως είπε, ομάδα του, που πέρα από το καλό αποτέλεσμα, εγγυάται και πολύ καλό κλίμα στη διάρκεια των γυρισμάτων.

Οσο για το story, έρχεται από την Ισπανία, και την σειρά «Η ταβέρνα του Πέπε» με κεντρικό ήρωα έναν διάσημο σεφ, που βρίσκεται αναπάντεχα σε μια ψαροταβέρνα… Η ελληνική εκδοχή της ιστορίας ξετυλίγεται από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και η πλοκή κρατά το ενδιαφέρον του τηλεθεατή…

Αυτή την περίοδο γίνεται ο σχεδιασμός της όλης παραγωγής και δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθεί και το επίσημο όνομα της σειράς, που αναμένεται να αποκτήσει αρκετούς πιστούς τηλεθεατές από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=RU2VmhJ0BLc}