Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 07:51

Σύλλογος Φίλων Επιτραπέζιων Καλαμάτας: Νέος χώρος για παιχνίδι και παρέα (βίντεο - φωτογραφίες)

Γράφτηκε από τον
Σύλλογος Φίλων Επιτραπέζιων Καλαμάτας: Νέος χώρος για παιχνίδι και παρέα (βίντεο - φωτογραφίες)

Ενας νέος χώρος ψυχαγωγίας έκανε την εμφάνιση του στο κέντρο της Καλαμάτας, με σκοπό να μας θυμίσει πως όταν το παιχνίδι και η επικοινωνία συμπράττουν, δημιουργούνται αξίες που οι οθόνες των κινητών και η "απομόνωση" συχνά μας κάνουν να τις ξεχνάμε.

Ο λόγος για τον Σύλλογο Φίλων Επιτραπέζιων Παιχνιδιών, ένα στέκι που έλειπε από τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα, το οποίο βρήκε τη στέγη του από τα μέσα Νοεμβρίου στην οδό Δημοτικού Πάρκου 2, δίπλα στο Πάρκο Σιδηροδρόμων. Πρόκειται για μια ομάδα φίλων με μεγάλη αγάπη για τα επιτραπέζια παιχνίδια, αποτελούμενη από τους Κώστα Φανάκη (πρόεδρος του Συλλόγου), Χρήστο Λαγογιάννη (αντιπρόεδρος), Νάντια Ξυνού (ταμίας), Δημήτρη Στασινόπουλο (γραμματέας) και Δημήτρη Ρηγόπουλο (μέλος). Σκοπός του συλλόγου όπως ανέφερε ο Κώστας Φανάκης στην “Ε” είναι να μυήσει και να γνωρίσει σε όσους το επιθυμούν αυτό το όμορφο χόμπι το οποίο πριν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας η τεχνολογία αποτελούσε σταθερή αξία για όσους ήθελαν να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά την ώρα τους. “Ο κόσμος των επιτραπέζιων παιχνιδιών έχει πολλές θετικές επιδράσεις στην ανθρώπινη επικοινωνία και ψυχολογία, προσφέροντας εκμαθησιακές ιδιότητες για όλες τις ηλικίες” επισήμανε χαρακτηριστικά. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα παιχνιδιών σε διάφορες κατηγορίες οι υπεύθυνοι του συλλόγου είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν αλλά και να σας προτείνουν κατηγορίες επιτραπέζιων, ανάλογα με τα γούστα της παρέας ή της οικογένειας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύλλογο Φίλων Επιτραπέζιων Παιχνιδιών δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της web tv της εφημερίδας “Ελευθερία”:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER