Κυριακή, 05 Ιουλίου 2020 11:40

Μιρέλλα Πάχου την "Ε": Χαίρομαι αφάνταστα για αυτή την «Κρουαζιέρα για δύο»

Γράφτηκε από την

Ενα μοναδικό full moon live ετοιμάζουν για απόψε ή αλλιώς… μία “κρουαζιέρα” για όλους μας, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες Βαγγέλης Γερμανός και Μιρέλλα Πάχου, στις “Αμμοθίνες” στις 9 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Δύο φωνές από διαφορετικές γενιές, μα με εξίσου σημαντικό ταλέντο στη σύνθεση και στην ερμηνεία.

Ενα γεφύρωμα με νότες, κάτω από τον ολοφώτεινο έναστρο ουρανό, που για όσους βρεθούν απόψε στο Πετροχώρι, θα τους μείνει αξέχαστος…

Μαζί τους θα είναι ο γνωστός κιθαρίστας Δημήτρης Σινογιάννης και ο Δημήτρης Μουτάφης στο μπάσο.

Η Μιρέλλα Πάχου, βρήκε λίγο χρόνο ανάμεσα στις πρόβες, για να πει περισσότερα στην “Ε”:

- Αν σας ζητούσε κανείς να ξεχωρίσετε τα καλύτερα κομμάτια αυτής της φετινής συνεργασίας, ποια θα ήταν αυτά;

“Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για τον Βαγγέλη Γερμανό. Είναι η εκτίμηση στο πρόσωπο και την καλλιτεχνική πορεία του, είναι τα αγαπημένα τραγούδια του, που πάντα υπάρχουν στις παραστάσεις μου, είναι και οι μουσικές συναντήσεις μας, στη σκηνή του “Γυάλινου” και πρόσφατα σε τηλεοπτικές εκπομπές. Χαίρομαι αφάνταστα για αυτή την «Κρουαζιέρα για δύο», που έχει ήδη ξεκινήσει και μας ταξιδεύει με τα τραγούδια της στα νησιά, στις παραλίες, αλλά και σε μέρη όπου για να φτάσεις δε χρειάζεσαι πλοίο. Από τα τραγούδια τη φετινής μας περιοδείας ξεχωρίζω τον «Κηπουρό», τον «Απόκληρο», τη «Μπανιέρα», τον «Ελεύθερο χρόνο» και φυσικά… την «Κρουαζιέρα»!

- Τι στόχους έχετε θέσει για αυτό το καλοκαίρι και τον επόμενο χειμώνα; Είναι εύκολο για ένα καλλιτέχνη να κάνει σχέδια στην αβέβαιη αυτή φάση;

“Εχουν ήδη προγραμματιστεί συναυλίες με τον Βαγγέλη Γερμανό σε πολλούς σταθμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο. Σε κάθε παράσταση τηρούνται όλοι οι περιορισμοί και τα μέτρα που ισχύουν για τα καλλιτεχνικά δρώμενα σε ανοιχτούς χώρους. Φέτος το καλοκαίρι πολλά πράγματα είναι διαφορετικά. Ομως, με δεδομένο ότι τα έχουμε πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής σε σχέση με την πανδημία, θέλω να είμαστε αισιόδοξη ότι δε θα αλλάξει κάτι στον προγραμματισμό”!

Για κρατήσεις: 27230 41798 και 6982-160124.