Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2011 22:05

Το άστρο των Vegas live στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την

Το όνομά τους καμία σχέση δεν έχει με το Las Vegas, όπως οι περισσότεροι νομίζουν, αλλά με το πιο λαμπερό αστέρι του ουρανού. Το επιτυχημένο και διαρκώς ανερχόμενο συγκρότημα των Vegas πήρε το όνομά του από ένα αστέρι το οποίο λέγεται "Βέγας". Πρόκειται για ένα από τα πέντε πιο φωτεινά αστέρια του ουρανού. Ανήκει στον αστερισμό της "Λύρας", η οποία αντιπροσωπεύει τη μουσική. Ετσι, ο "Βέγας" είναι το πιο φωτεινό αστέρι, στον αστερισμό της μουσικής! Οι Vegas (Μελίνα Μακρή, Zeraw, DJ Airth) έρχονται για πρώτη φορά απόψε στην Καλαμάτα στο Kong Club και με αφορμή το πρώτο live τους εδώ, ο Zeraw μιλά εκ μέρους τους στην "Ε".

- Αυτή είναι η πρώτη φορά που έρχεστε στην Καλαμάτα;
"Ναι είναι η πρώτη φορά που ερχόμαστε στην Καλαμάτα να τραγουδήσουμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Εχω όμως πολλούς φίλους και στην Καλαμάτα και στη Μάνη και τους έχω ειδοποιήσει για το live μας στο οποίο πιστεύω πως θα γίνει χαμός!".

- Και τα τρία μέλη των Vegas ξέρουμε πως δεν έχετε κάποια καταγωγή από την περιοχή, όμως για σένα πολύς κόσμος νομίζει πως είσαι... Καλαματιανός!
"Αυτό είναι αλήθεια. Αυτό ξεκίνησε από τους Καλαματιανούς φίλους μου! Να φανταστείς πως με φώναζαν "Ζερόπουλο" ως παρατσούκλι και μάλλον γι’ αυτό το λόγο ο κόσμος νομίζει πως είμαι από τη Μεσσηνία! Οσο για το "Ζερόπουλος", στην Αθήνα ακόμη με φωνάζουν έτσι. Ετσι με ξέρουν"!

- Τι θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα; Τι θα ακούσουμε απόψε από εσάς;
"Απόψε θα τραγουδήσουμε δικά μας κομμάτια, πολύ γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες, καθώς και επιτυχίες από άλλους καλλιτέχνες, πολύ οικεία τραγούδια, τα οποία όμως εμείς θα ερμηνεύσουμε με το δικό μας.... Vegas στυλ και οπτική!".

- Αυτός νομίζω ο ορισμός είναι και ο μόνος τρόπος για να περιγράψει κάποιος τη μουσική σας ταυτότητα...

"Ναι, γενικά οι περισσότεροι λένε πως είμαστε urban pop, αλλά η αλήθεια είναι ότι σε ό,τι κάνουμε, έχουμε το δικό μας ύφος. Γι΄αυτό και είπα πριν πως οι διασκευές θα είναι... Vegas!".

- Πώς πηγαίνουν οι εμφανίσεις σας κοντά στο Γιώργο Μαζωνάκη και την Πάολα; Πώς αποδέχεται το κοινό των δύο αυτών λαϊκών καλλιτεχνών, τα δικά σας - εντελώς διαφορετικά - τραγούδια;
"Πολύ καλά, ξεκινήσαμε με το σχήμα αυτό στη Θεσσαλονίκη κι συνεχίζουμε στην Αθήνα στο "Βοτανικό". Οσο για το στυλ του Μαζωνάκη και της Πάολας, σε σχέση με το δικό μας, έχω να πω πως όλα "δένουν" πολύ ωραία στο πρόγραμμα. Επίσης πιστεύω πως ο Μαζωνάκης δεν είναι ένας καθαρά λαϊκός καλλιτέχνης, έχει πολλά ποπ στοιχεία στα τραγούδια του, με αποτέλεσμα να μην διαφέρουμε τελικά τόσο πολύ. Γενικά ο κόσμος περνάει πολύ καλά μαζί μας, είμαστε μια πολύ ευχάριστη παρέα".

- H τηλεόραση δείχνει να σας έχει ιδιαίτερη αδυναμία! Πέρυσι με το Next Top Model και φέτος με το Big Brother παρουσιάσατε δύο πολύ μεγάλες επιτυχίες! Μάλιστα προχθές ανοίξατε και το live του τελικού του Big Brother... Υπάρχει κάποια μελλοντική συνεργασία στα σκαριά;
"Δεν έχουμε παράπονο, η τηλεόραση μας δέχθηκε με πολύ θετικό τρόπο από το ξεκίνημά μας κιόλας. Μάλιστα έχουμε το ίδιο καλές σχέσεις με όλα τα κανάλια, όπως γίνεται φανερό. Ακόμη όμως δεν υπάρχει κάτι καινούριο".

- Σε αυτούς που σας παρομοιάζουν με τους Black Eyed Peas τι απαντάτε;
"Νομίζω πως όλους τους καλλιτέχνες, από τους παλιότερους έως τους καινούριους, τους παρομοιάζουν με αντίστοιχους καλλιτέχνες του εξωτερικού. Τη Βίσση με τη Μadonna, το Ρουβά με το Ricky Martin... Σαφώς και είναι τιμητικό να μας παρομοιάζουν με τους BEP, εφόσον υπάρχουν μάλιστα αρκετά κοινά στοιχεία. Εμείς όμως μέσα στους δίσκους μας, έχουμε μέχρι και ροκ κομμάτια. Πειραματιζόμαστε με όλα τα είδη μουσικής. Γι' αυτό και λέμε πως το στυλ μας είναι καθαρά... Veeeegas!".

 

 


 

Συνέντευξη
στη Γιούλα Σαρδέλη