Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 19:21

Hip hop και Low Bap δείχνουν το δρόμο: Ενωμένοι ενάντια στον φασισμό για τον Π. Φύσσα (βίντεο)

Συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ έδωσαν οι καλλιτέχνες της ελληνικής hip hop και της low bap με αφορμή τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα (Killah P). Η Συνέντευξη Τύπου διοργανώθηκε μετά από πρόταση του φίλου του Παύλου, Θανάση (Tiny Jackal).

 

Φίλοι και γνωστοί του αδικοχαμένου 34χρονου που δολοφονήθηκε από τον χρυσαυγίτη Γ. Ρουπακιά, αποφάσισαν να ενωθούν, δίνοντας για πρώτη φορά κοινή συνέντευξη τύπου, κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο του Killah P που ήθελε να ενώσει την ελληνική Hip hop σκηνή.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



 

Όλοι τους, με δακρυσμένα μάτια, εξέπεμψαν μήνυμα κατά του φασισμού, του ναζισμού και των διακρίσεων. Ο B.D. Foxmoor δίπλα - δίπλα με τον Νικήτα Κλιντ σε μια "ιστορική συνύπαρξη", αλλά και ο Ευθύμης των TXC και το Θηρίο, όλοι στο ίδιο τραπέζι για τον Παύλο. Το μήνυμα ήταν ένα:

"Παύλο,τα κατάφερες, παλιόφιλε, όσοι διάλεξες βρίσκονται εδώ, σε τιμούν και σε ευχαριστούν...".

"Θα κάνουμε live σταδιακά. Ξέρω, θέλει κόπο αλλά θα γίνει. Έχουμε μεγαλώσει σε βίαιες γειτονιές και κάνουμε υπέρβαση να μιλάμε εδώ κατά της βίας ενωμένοι. Δεν υπάρχει εδώ κοινή πολιτική γραμμή. Θα κάνουμε σίγουρα ένα κοινό τραγούδι όλοι μαζί, αυτό ήταν το όνειρο του Παύλου, να μας φέρει μαζί", είπε ο Μιχάλης Μυτακίδης (B.D. Foxmoor).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο news247.gr