ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014 17:38

Οργή μητέρας Μυρτούς: Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν Γεωργιάδη να επεμβαίνει στα χρήματα του παιδιού μου

Οργή μητέρας Μυρτούς: Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν Γεωργιάδη να επεμβαίνει στα χρήματα του παιδιού μου

Για παράνομο έρανο σχετικά με την ακριβή θεραπεία της νεαρής Μυρτούς κάνει λόγο η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου. 

 

Την έντονη αντίδραση της μητέρας της νεαρής Μυρτούς προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, σύμφωνα με την οποία το ποσό που συγκέντρωσε η ομογένεια στην Αμερική για τη νοσηλεία της κοπέλας, θα συμψηφιστεί με το ποσό που χρωστάει το ελληνικό κράτος στα νοσοκομεία της Βοστώνης.

Η μητέρα της κοπέλας, Μαρία Κοτρώτσου, δήλωσε εξαγριωμένη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στην ομογενειακή εφημερίδα «Πρωινή».

«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, για να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν για το παιδί μου, τη Μυρτώ, από την Ομογένεια και πώς αυτά θα διατεθούν, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. για χρήματα έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στη Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα... Ο κ. Γεωργιάδης, από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγoνότα στο θέμα των χρημάτων του έρανου και τις εξελίξεις νομικά...» είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρωινή» η τραγική μητέρα 

Πηγή: news247.gr