Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014 20:06

Στο φως απίστευτοι διάλογοι και μηνύματα του Γιάννη Λαγού

Γράφτηκε από την
Στο φως απίστευτοι διάλογοι και μηνύματα του Γιάννη Λαγού

"Καληνύχτα ναζιστούλα" το SMS στη σύντροφό του

 Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι και τα μηνύματα από το κινητό του προφυλακισμένου βουλευτή Γιάννη Λαγού που περιλήφθηκαν στη δικογραφία για τη δράση της Χρυσής Αυγής μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Από τα στοιχεία που περιέχει η δικογραφία προκύπτει ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής οργάνωνε και καθοδηγούσε επιθέσεις και συμμετείχε ενεργά σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς. Αίσθηση προκαλούν τα σχόλια του για την κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου, καθώς και ο χαϊδευτικός χαρακτηρισμός «ναζιστούλα» που χρησιμοποιεί για τη σύντροφό του.

«Ετοιμάζομαι να κοιμηθώ, πρόστυχη ναζιστούλα», εμφανίζεται να λέει ο Λαγός στην αγαπημένη του, Νικόλ, όπως προκύπτει από την άρση του απορρήτου του κινητού του τηλεφώνου. 

βίντεο από τη δημόσια τηλεόραση:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

«Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΟΥ ΔΕΡΝΕΙ»

Αναφερόμενη σε επίθεση χρυσαυγιτών σε κοινωνικό χώρο την Ηλιούπολη, η  σύντροφος του προφυλακισμένου βουλευτή περηφανεύεται : «Ο άντρακλάς μου δέρνει... Λα, λα, λα! Γουστάρω! Εξιτάρομαι κάθε φορά που το κάνεις. Είχες από Απρίλη;»

Λίγο νωρίτερα, ο βουλευτής ενημερώνει την αγαπημένη του ότι η επίθεση πήγε καλά –που σημαίνει ότι γνώριζε, εάν δεν ήταν ο ίδιος που είχε δώσει εντολή–, μολονότι έγιναν στο τέλος προσαγωγές. «Πήγε πολύ καλά, αλλά στο τέλος κάνανε προσαγωγές. Τώρα πάμε στο τμήμα», λέει ο Λαγός στη σύντροφό του.

Από τις συνομιλίες δεν λείπουν και οι ζήλιες μεταξύ του ζευγαριού, αφού ο Γιάννης Λαγός φέρεται δυσαρεστημένος επειδή η σύντροφός του εκθείασε τον Ηλία Κασιδιάρη: «Και παράκουσες τις εντολές μου, να μην πεις ονόματα. Και με εξευτέλισες εμένα, εκθειάζοντας τον Κασιδιάρη. Και με σέβεσαι κιόλας εμένα. Το θέμα είναι πως για μένα στα παλιά σου τα παπούτσια όλα».

«ΚΟΥΜΑΝΤΟ Η ΟΥΡΑΝΙΑ»

Από τα ίδια μηνύματα και διαλόγους μέσω sms προκύπτει επίσης και μία έντονη δυσαρέσκεια για την «ηγετική» συμπεριφορά της Ουρανίας Μιχαλολιάκου που απ' ό,τι φαίνεται ήθελε να είναι ανακατεύεται παντού.

Χρυσαυγίτης προς Λαγό: «Να ξέρεις, Γιάννη, Θεσσαλονίκη κάνει κουμάντο η γκόμενα του βουλευτή Ματθαιόπουλου. Άσε, τραγική κατάσταση. Γιάννη, η τύπισσα είναι ο άνθρωπός του, όλοι τη φοβούνται».

Πηγή: iefimerida.gr


NEWSLETTER