ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, 12 Μαϊος 2014 15:48

Καμμένος: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν αλλάζουν όνομα, αλλά ΑΦΜ για να σβήσουν τα χρέη

Καμμένος: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν αλλάζουν όνομα, αλλά ΑΦΜ για να σβήσουν τα χρέη

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, Νίκο Ευαγγελάτο, Τάκη Χατζή και Ελένη Καλογεροπούλου ο κ. Καμμένος στην εκπομπή «Εκλογές 2014» του newsit.gr, σημείωσε ότι η αλλαγή ονόματος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και του ΠΑΣΟΚ δεν αφορά σε ιδεολογική διαφοροποιήση αλλά στην αλλαγή ΑΦΜ για να σβηστούν τα χρέη τους στις τράπεζες. 

 

Ταυτόχρονα, ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι η χρηματοδότηση των κομμάτων είναι αντισυνταγματική και παράνομη και αποσκοπεί στον οικονομικό αποκλεισμό κομμάτων όπως οι ΑΝΕΛ. «Για αυτό το λόγο υπάρχει και αντίκτυπος στην προβολή μας στα ΜΜΕ» πρόσθεσε. Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογράμμισε ακόμη ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει πλέον καμία σχέση με τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή. «Πρόκειται για ακροδεξία ΝΔ του Σαμαρά» είπε.

Ερωτηθείς για συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ, τόνισε ότι «Υπάρχουν θέματα που για εμάς είναι κόκκινη γραμμή και δεν κάνουμε πίσω. Δεν συζητάμε για αλλαγή ονομασίας Μακεδονίας, του τουρκικού προξενείου στην Ευρώπη, δεν συζητάμε επίσης καμία υποχωρητικότητα στα θέματα με Τουρκία, είμαστε κατά σχέδιο Ολάντ. Σε θέματα εθνικά είμαστε κάθετοι και αν δεν υπάρχει συμφωνία σε αυτά δεν υπάρχει και περίπτωση συνεργασίας» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Περισσότερα στο newpost.gr