ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 14:03

Σόου Χρυσαυγιτών με ναζιστικούς ύμνους έξω από τη Βουλή

Σόου Χρυσαυγιτών με ναζιστικούς ύμνους έξω από τη Βουλή

Συγκέντρωση - σόου πραγματοποίησαν οπαδοί της Χρυσής Αυγής έξω από τη Βουλή, λίγο πριν από την άφιξη του γενικού γραμματέα του κόμματος Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Χρήστου Παππάς και Γιάννη Λαγού, προκειμένου να παρευρεθούν στη συζήτηση στην Ολομέλεια για την άρση της ασυλίας τους.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ιδιαίτερα προκλητικοί ορισμένοι οπαδοί κρατώντας σημαίες με το σύμβολο του κόμματος, τραγούδησαν από τα μεγάφωνα τον ύμνο των SS μεταφρασμένο στα ελληνικά, ενώ φώναζαν «αλήτες, προδότες, πολιτικοί».

Στο άκουσμα του ύμνου των SS έξω από τη Βουλή υπήρξαν βουλευτές που αντέδρασαν ζητώντας από την αστυνομία να παρέμβει.

Η συγκέντρωση είχε προγραμματιστεί για τις 9.30 το πρωί, ωστόσο ήδη από τις 8.30 είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται στο σημείο μέλη και οπαδοί του κόμματος.

Μεταξύ των συγκεντρωθέντων ήταν οι Ηλίας Κασιδιάρης, Κώστας Μπαρμπαρούσης, Αντώνης Γρέγος, Ηλίας Παναγιώταρος, Νίκος Μίχος, Ελένη Ζαρούλια και Νίκος Κούζηλος.

Μάλιστα, η κόρη του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου, φώναξε ότι είναι περήφανη για τον πατέρα της, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «είμαι η πιο περήφανη κόρη του κόσμου».

Μιχαλολιάκος, Παππάς και Λαγός μετήχθησαν από τις Φυλακές Κορυδαλλού στη Βουλή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, βάσει του ίδιου σχεδίου που εφαρμόστηκε και την προηγούμενη φορά για τη μεταφορά των Μπούκουρα, Αλεξόπουλου, Μίχου και Γερμενή.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής και οι δύο βουλευτές μπήκαν στο Κοινοβούλιο υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας από την πλαϊνή είσοδο.

Πηγή: ethnos.gr